Руслан Мельник йде в депутати. І Мельник...

Руслан Мельник йде в депутати. І Мельник...

09.08.2012, 00:00

Від сьогоднішнього дня і до 28 жовтня, я - кандидат в народні депутати України. Іду в Верховну Раду без партійного квитка, без адмінресурсу, без олігархічної підтримки. На противагу цьому, маю принципи, які не зраджую та довіру простих людей.

Згадуючи минулі роки свого життя , бачу обличчя тих, хто сміявся у мене за спиною, не вірячи у те, що стану депутатом
районної ради. Ці самі люди, з ще більшою зневагою говорили про мої перспективи стати депутатом обласної ради. Тепер, так само скептично, вони оцінюють мій крок, щодо балотування у Верховну Раду :).

Я розповім вам про свій секрет: у своєму житті надіюся тільки на волю Божу, а сам стараюсь робити так, щоб і через 10,20 років мені було не соромно дивитися в очі моїм трьом діткам. Таке "нагадування" уберігало мене від багатьох спокус, можливостей швидко заробити "легких грошей"... І 5 років
назад, і вчора, і сьогодні (коли став кандидатом в депутати), я залишився вірний своєму шляху, який вибрав для себе.

Уже завтра, я розпочинаю свою виборчу кампанію. Буду зустрічатися з людьми. Це і є моя «стратегія». Не знаю, що буде після підрахунку голосів 28жовтня.
На все воля Божа. Проте я, свій шлях пройду до кінця!

Р.S. Всім гарного настрою і віри в свої сили :)

Водночас, як повідомляє molbuk.ua, Центральна виборча комісія продовжує реєструвати кандидатів у народні депутати. На чотирьох округах Чернівецької області зареєстровано вже 20 осіб.

Зокрема, зареєстровано кандидатів від Партії регіонів на всіх округах. Ними стали Віталій Михайлішин (округ №201, Чернівці), Михайло Бауер (округ №202, Сторожинець), Геннадій Федоряк (округ №203, Новоселиця) і Артем Семенюк (округ №204, Хотин).

Також зареєстровано кількох представників інших партій та самовисуванців.

Зокрема, від Народної партії Литвина у Чернівцях зареєстровано начальника обласного судмедекспертбюро Віктора Бачинського, самовисуванця Віктора Довганича. У Хотині самовисуванцями зареєструвалися космонавт Леонід Каденюк і екс-мер Новодністровська Руслан Панчишин. У Новоселиці - Іван Паламар, який є членом ВО “Батьківщина”. У Сторожинці - Іван Рибак, нині безпартійний.

1


КОМЕНТАРІ (5)

А з дружиною ти живеш чи кинув?

avatar

Друг сімї

08 серпня 2012 20:33

Ти регіональний технічний кандидат для відбирання голосів від Спіжавка

avatar

Назар

08 серпня 2012 20:43

Гарно написано, вміло, з розрахунком на простих, богобоязнених людей. Забув ише додати, що у ВРУ святих нема і йдуть туди однозначно недляпокращення життя пересічних громадян...

avatar

Борис

09 серпня 2012 13:19

Дуже чесна і порядна людина

avatar

екс депутат

09 серпня 2012 21:59

От красунчик! З піною з рота кричить про свою принциповість, а сам тільки і дивиться зі своєю бригадою сільрадівською і райрадівською як з мешканців "дослідної станції" (с.Великий Кучурів) грошей собі на кишеню зрубати (то за ящики зі сміттям, то за стовпи для телефонів та ін.). 

А коли по податках залетів по своїй будівельній фірмі у Кучурові - почав податкову запитами депутатськими закидати. Так і відбився - по принципу "не чіпай аби не ..."

Такий хлопак з мандатом нардепа швидко міліонером стане, а про принциповість свою ще голосніше кричати почне

avatar

Пєтя

09 серпня 2012 23:29