Руслан Мельник : Активна співпраця  буковинців з «покоління майдану» та місцевого самоврядування  допоможе вирішити проблеми громад

Руслан Мельник : Активна співпраця буковинців з «покоління майдану» та місцевого самоврядування допоможе вирішити проблеми громад

03.01.2012, 22:03

«В умовах політико-економічної кризи в країні,  на перший план виходить співпраця  місцевого самоврядування  та активних представників  громадянського  суспільства» – вважає  позафракційний депутат Чернівецької обласної ради Руслан Мельник.

«Ми є свідками ситуації, коли активна група людей, які стали двигуном суспільних перетворень у 2004 році , були усунуті ( або самоусунулись) від  впливу на політичні процеси в державі вцілому і на Буковині зокрема. Незалежно, кого обирали ці люди в 2010 році та на якому з «майданів» стояли,  вони мали б здійснювати постійний контроль за діяльністю місцевої влади та співпрацювати з органами місцевого самоврядування.  Саме апатія цього активного класу громадян призвела до того, що політики почали «війну всіх проти всіх» та  довели країну до економічної і політичної кризи, а громадян  до суспільного і морального зубожіння .

В ситуації, коли мова йде про самозбереження, захист тих здобутків, які поки ще не забрала з собою криза, я вважаю, що саме  це покоління людей довело своїми справами, що здатне приймати правильні та нагальні  рішення. Вони повинні сказати своє вагоме слово владі - поставивши на перший план, як матеріальні, так і духовні цінності.

Політики не можуть, не хочуть, або не знають, які заходи необхідно застосувати для виходу з ситуації, що склалася  на місцях. Тому саме лідери громадянського суспільства  знають та повинні вказати, перш за все місцевій владі, шляхи виходу з кризового стану» -  вважає  Руслан Мельник.

«Питання в тому чи дослухається влада ? Відповідальність спільна!»



КОМЕНТАРІ (3)

avatar

Viktor Dovganyhc

04 січня 2012 02:36

Мо1 сини з перших дн1в були на Майдан1 як 1 тисч1 простих смертних на владн1 посади не притендували але свято в1рили шо злодюги 1 бандити будуть сид1ти в тюрм1.1 шо Помаранчев1 вожд1 не могли домовитись хто головн1ший.голуб1 прийшли 1 1х маленька власна робота полет1ла через кр1патськ1 податки. 1 шо 1м дал1 1ти на Ки1в але уже за зелених  Не вс1 сильн1 духом.але думаю шо як мажори допечуть то вих1д один МАЙДАН

avatar

М.Д.м.Сторожинець

04 січня 2012 15:08

Майдан вже був. Що з того? Революція робиться не на майданах, а вдома. Треба н продаватися, вести себе по-людські, не подавати руки злодіям, тоді країна буде. А майдани до одного місця. ще одного самозакоханого Юща на плечах до Банкової нести?

avatar

читач

06 січня 2012 13:25