Руслан Чорней: В цілях особистої безпеки я вивіз свою сім’ю за межі України. Планую звернутись до Генерального прокурора України Юрія Луценка  (ВІДЕО)

Руслан Чорней: В цілях особистої безпеки я вивіз свою сім’ю за межі України. Планую звернутись до Генерального прокурора України Юрія Луценка (ВІДЕО)

16.03.2018, 09:22
Після публікації BukNews повідомлення про те, що УЗЕ припинило діяльність дев'яти гральних закладів  на території Чернівецької області, до редакції сайту звернувся  офіційний представник ТОВ "Лото-Центр" Руслан Чорней, який виклав свою точку зору на дії поліції. З метою встановлення істини, всебічного інформування громади про ці події публікуємо лист підприємця у повному обсязі.  Публікацію також слід сприймати як офіційний інформаційний запит до згаданих у дописі правоохоронних органів щодо  оприлюднених фактів. Редакція  залишає за фігурантами право на відповідь
 
 - "Cитуація пов’язана із моєю підприємницькою діяльністю стає все більше небезпечною для мене та членів моєї сім’ї, - написав офіційний представник ТОВ "Лото-Центр" Руслан Чорней. - Проведено 32 обшуки, конфісковано майна, завдано матеріальних збитків майже на мільйон гривень. Я працюю згідно закону, даю робочі місця, плачу податки. Тиск на мене продовжується кожного дня, невідомі автомобілі постійно слідкують за мною та членами моєї сім’ї. Нещодавно побили адміністратора мого закладу, що буде далі? Мною було прийнято рішення вивезти мою дружину та 5 місячного сина за межі України. Планую особисто звернутись із заявою до генерального прокурора України Юрія Луценка з проханням розібратись в цій ситуації".
 
ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ ПІДПРИЄМЦЯ РУСЛАНА ЧОРНЕЯ ДОСТУПНЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://www.youtube.com/watch?v=84Qjgcis9aw
 
 
 
- "Я, Руслан Чорней, являюсь офіційним представником ТОВ "Лото-Центр" на території Чернівецької області. Працюю  з 2017 року, плачу податки, забезпечую людей роботою. 21 червня 2017 року в двох приміщеннях, які орендує  ТОВ "Лото-Центр" співробітники УЗЕ  в Чернівецькій області провели обшуки, було вилучено майно (комп’ютерна техніка, меблі, завдано значних матеріальних збитків). За подальших 10 місяців моєї діяльності  було проведено  ще 32 обшуки (вилучено 180 одиниць комп’ютерної техніки, загальна сума збитків сягає майже 1 мільйона гривень). Все, що було  вилучено під час обшуків  на даний момент знаходиться невідомо де, на наші неодноразові запити ми не отримали конкретної відповіді. Відписки були такі, що лише після результатів проведення експертизи із системними блоками слідчі мали прийняти остаточне рішення  про повернення або вилучення всієї техніки. Нагадаю, що за десять місяців поки йде слідство  я не отримав відповіді. Також незрозуміло мені, яке відношення  до експертизи має інше моє майно (велика кількість не дешевих столів та крісел, моніторів, клавіатури). Неодноразово під час обшуків представники поліції перевищували свої службові повноваження  (пошкоджували наше майно. Є фото докази їхньої "праці", обмежували можливість спілкування із адвокатом, проводили обшуки при яких вилучались особисті речі та кошти). З юридичної сторони є безліч порушень, не отримавши результатів попередніх експертиз, вони знову приходили  до нас і вилучали наше майно. Основною причиною  для відкриття  кримінальних проваджень та видачі суддями ухвал на проведення обшуків є провадження за грудень 2016 року, а ТОВ "Лото-Центр" працює в Чернівецькій області з червня 2017 року. Не збігається щось тут в датах. Неодноразово ми писали скарги в місцеву прокуратуру, писали навіть і в ГПУ із проханням розібратись. 1 грудня  2017 року Президент України Петро Порошенко підписав закон номер 7275  "Про протидію тиску на бізнес" - "маски стоп", який має захищати підприємців від тиску та неправомірних дій поліції. Цікаво чому цей закон не діє в Чернівцях?"
1