Рухи по газогону профірташівських запроданців з міськради нагадали народному депутату щурячі перегони

Рухи по газогону профірташівських запроданців з міськради нагадали народному депутату щурячі перегони

27.04.2017, 12:39

Народний депутат України Максим Бурбак прокоментував розгляд чернівецькими депутатами питання про поверення громаді газових мереж. 

Про це він написав на своїй стоірнці у ФБ

- Вчора всі рухи по газогону в стінах Ратуші мені нагадали щурячі перегони. Зареєстрована мною петиція про повернення громаді другої низки газогону "надихнула" на творчість місцевих профірташівських запроданців з міськради. Вони швиденько на коліні намалювали проект рішення міськради про негайне повернення місту тієї ж другої низки газогону і почали чергове піар-шоу. Забувши відоме прислів'я, що поспішні рухи виправдані лише при боротьбі з вошами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівецька міськрада перетворила на фарс процес повернення газової мережі громаді: здоровий глузд засвідчили тільки вісім обранців. Продан - відсутній 

Рішення йшло всупереч регламенту, з численними суттєвими неточностями і у першому ж суді його відмінять. Вочевидь заради цього результату і всі їхні старання.

Спершу проголосували, але певно після дзвінків босів та родичів з Києва і Відня, рішення відмінили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати передумали і відправили на довивчення питання щодо газових мереж у Чернівцях

Раджу молодим і гарячим профірташівцям заспокоїтись і не метушитися, тому що цей газогін буде передано громаді, все буде згідно закону, регламету і здорового глузду.

PS: До речі, чернівчани, підписуйтесь під петицією про повернення спільної власності громаді, - написав Максим Бурбак

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівчан запрошують підтримати петицію про повернення громаді газогону, відібраного профірташівською більшістю в міськраді

1