Розбещував 10-річну доньку своєї похресниці - буковинця засуджено до 7 років позбавлення волі

Розбещував 10-річну доньку своєї похресниці - буковинця засуджено до 7 років позбавлення волі

01.06.2022, 16:11

Ювенальні прокурори Чернівецької окружної прокуратури підтримали обвинувачення стосовно буковинця, який розбещував малолітню дівчинку (ч. 2 ст. 156 КК України). Громадянина засуджено до 7 років позбавлення волі.

Під час судового розгляду встановлено та доведено, що у червні минулого року 50-річний житель Чернівецького району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив з 10-річною донькою своєї похресниці розпусні дії. Дитина перебувала у дідуся та бабусі у період літніх канікул. Її кривдник проживав по сусідству. Чоловік зустрів дівчинку на вулиці, сказав, що відведе до бабусі, натомість привів до власного будинку, де вчинив з нею дії сексуального характеру. Свою вину не визнав, однак прокурор надав достатньо доказів, що вказують на його причетність до скоєння злочину. 

Інформацію щодо засудженого  внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи.

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua   

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.   

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com  

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених ними потреб).  

  Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

1