Ростислав Білик - не збоченець, але те, що 'Рідне місто' висунуло свого кандидата на довиборах в облраду проти кандидата-регіонала для Ходоровського також раптовість і неочікуваність (+ відео)

Ростислав Білик - не збоченець, але те, що "Рідне місто" висунуло свого кандидата на довиборах в облраду проти кандидата-регіонала для Ходоровського також раптовість і неочікуваність (+ відео)

30.10.2013, 21:39

- Не знаю, який зміст ви вкладаєте в слова, що депутат Ростислав Білик належить до Рідного міста, але я можу стверджувати, що він є відданий Партії регіонів, -  відповів голова депутатської фракції цієї політичної сили в міській раді Г.Ходоровський на питання про різні течії в середині партії. - А те, що  є різні партійні цікавості, інтереси і приналежність, і прихильність - це дійсно так. Білик є тим, хто повсякчас підтримує лінію Партії регіонів. Я не знаю ні одного випадку, коли б він збочився. Тому ці розмови, що хтось кудись належить - це одне, а життя - зовсім інше. 

Далі депутат розповів про роботу більшості в міській раді. 

 

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

"Рідне Місто" просто використало свою базу людей і за принципом мережі купило виборців. На це вони витратили майже 500 тис грн. Головна мета була не так отримати депутати обласної ради, який мало що вирішує, а втерти носа особистим опонентам з Фронту Змін.
avatar

Ігор

31 жовтня 2013 15:51

Цьому діду вже пора на гадилів!  А не розказувати тут нам про падонка білика!!!

avatar

регіонал

31 жовтня 2013 21:02