Романюк оголосив війну Папієву?

Романюк оголосив війну Папієву?

28.03.2012, 01:40

Про "палкі" стосунки колишнього і теперішнього керівників партійної організації "Партія регіонів" Миколи Романюка та Михайла Папієва вже легенди ходять.

Сьогодні під час он-лайн конференції на одному з місцевих сайтів Микола Романюк облаяв члена команди діючого губернатора - голову Глибоцької РДА:
- Щодо Загарюка, то на мій погляд, це глибоко аморальна людина, яку я ні за яких обставин не призначив би головою РДА.
Крім цього, неодноразово висловився щодо свого балотування на посаду міського голови. Чи свідчать ці заяви про оголошення "бойових дій" уже в самій команді влади "між Папієвим і Романюком"? Чи Романюка вже не вважають членом команди і він розпочинає власну гру? І як при цьому відбуватимуться вибори як до Верховної ради, так і на посаду міського голови, якщо Романюк, вже не грає в команді "Партії регіонів", а сам по собі?

Джерело: citi.cv.ua



КОМЕНТАРІ (3)

На що він здатний, романюк? Діяч великий. Сором від таких обранців

avatar

вуйко

28 березня 2012 10:14

Дійсно гидко було читати, особилво коли він вихваляв нашу демократію. Він думав, що то тільки людям вони таке життя влаштують, а він порятується. Ніфіга. Зеки і його скоро спишуть. Пролетить над Чернівцями як фанера над Парижем. А ці його слова про козлів, які заважають їм жити? Він хоч і мав там на увазі Галиця і інших нових регіоналів, але ж все одно негідно так говрити людині яка хоче бути мером. Бо за такі слова Янукович мав би вибачитися перед людьми. ане Романюк їх тиражувати.

avatar

Читач

28 березня 2012 11:32

А про Загарюка-це точно!

avatar

іво

28 березня 2012 22:34