Роман Ванзуряк пояснив родичам буковинських військовослужбовців, чому блокування руху на основних дорогах області не приведе до добра

Роман Ванзуряк пояснив родичам буковинських військовослужбовців, чому блокування руху на основних дорогах області не приведе до добра

22.06.2014, 14:18

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Роман Ванзуряк зустрівся з родичами буковинських військовослужбовців, які вимагають їхнього повернення на місця постійної дислокації. В ході спілкування Роман Ванзуряк зазначив, що робитиме усе можливе аби забезпечити необхідними засобами захисту військових, які виконують поставлені завдання в зоні бойових дій на Сході України, всесторонньо сприятиме реабілітації постраждалих під час проведення антитерористичної операції на Сході України та надаватиме посильну допомогу буковинським військовослужбовцям. Також він наголосив, що в межах своїх повноважень контролюватиме соціальні виплати сім'ям військовослужбовців та забезпечення їх житлом. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Окрім цього, Роман Ванзуряк звернувся до присутніх з проханням розблокувати рух на основних дорогах області та припинити пікетування військової частини, оскільки дії, спрямовані на унеможливлення руху автотранспорту та блокування будівель військової частини А-2582 не дадуть жодних позитивних результатів. «Під час своєї робочої поїздки до Києва, я висловив свою незгоду з тим, щоб з Чернівецької області відправляли на Схід України наших вояків без відповідного спорядження, а також без фахової військової та психологічної підготовки, – зазначив Роман Ванзуряк. – Також я мав розмову з в.о. Міністра оборони України Михайлом Ковалем, за результатами якої було досягнуто домовленості, що усі бійці Чернівецького батальйону 80 аеромобільної бригади, які брали участь у бойових діях, будуть виведені із зони АТО та переведені на реабілітацію та відновлення».

Як уже повідомлялося, за результатами зустрічі також досягнуто домовленості про те, що особовий склад Батальйону територіальної оборони Чернівецької області не буде залучатися до проведення заходів в рамках антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях. Голова облдержадміністрації Роман Ванзуряк, зокрема, клопотав перед керівництвом Державної прикордонної служби України щодо використання зазначеного військового формування для посилення охорони західної ділянки державного кордону України та охорони об’єктів стратегічного значення.

1


КОМЕНТАРІ (14)

ДІТЕЙ І ЧОЛОВІКІВ ДОДОМУ! Вальцман пропонує не мир, а ультиматом і війну.

avatar

Чернівчанин

22 червня 2014 12:44

  Очолити  буковинський   полк  повинні  Ванзуряк  і  Рибак.  Нічого  ховатись  за  спини  простої  молоді.  Молоді, здорові,  з  освітою,  закінчили  військову  кафедру-ОФІЦЕРИ,  ТО  ТРЕБА  ЙТИ  НА   ЗАХИСТ  УКРАЇНИ. 

avatar

НВ

22 червня 2014 14:57

avatar

Степан Терновецький

22 червня 2014 21:46

степан ти є скотина. Скотина тому, що ти звинувачуєш жінок, які повірили таким як ти і відправили своїх рідних на схід України. І такі як ти, скотина, їх кинули без зброї і амуніції як гарматне мясо на війну. Замість иого, щоб варнякати в соцмережах, бери скотино автомат і їдь на схід. Ти не маєш права говорити "Слава Україні" , бо ти є перший провокатор!

Слава Україні! Героям слава!

avatar

степану терновецькому

22 червня 2014 22:09

Степан Терновецький! А яка у вас зарплата радника голови ОДА? Вам її доста, чи вважаєте її замалу? 

avatar

Олена, Чернівці

22 червня 2014 23:28

Зразу видно хто поливає Степана Терновецького!  ПРедставник  такзваної Батьківщини, яка разом із регіоналами в облраді в засосах!  Гайнечеру з Мунтяном дружуть тому і свого Курка туди всунули.

Терновецькому Ванзуряк не плотить зарплату, він на громадських засадах працює, а Івашину дає 10 000 грн, а за що? Степан захищає наших людей намагається притягнути винних які незаконно продали обленерго, і вкрали 320 млн грн при цьому.

Він справжній патріот, на таких тримається ще Україна!

А от та скотина що його обзиває є настоящий провокатор який прислуговує московським агентам!

avatar

Майданівець

23 червня 2014 00:16

А чому опозиційні депутати  сижуть тихо?  Чого вони дозволили продати якомусь москалю обленерго? Чого Терновецький взявся добиватися справедливості, а де опозиція де Мунтян з Мельничуком , чого мовчать?  Вже продалися?

Степане молодець!   Так тримати!   Майданівці за тебе!

А от чого Ванзуряк тобі не плотить зарплату, треба розібратись.  Це не порядно з його сторони.  Терновецький  Романа підтримував, а шо Івашин робив?

avatar

Патріот

23 червня 2014 00:35

Хто би шо не казав, але ми за Терновецького Степана. Він за нас бореться вже багато років.  А того Скорейка ми викинемо якщо прийде в Кіцманську РДА! Швед дружив і підтримував регіоналів а тепер вже Батьківщину підтримує, значить їй також скоро настане піпець!

Слава Україні!

avatar

Євромайдан

23 червня 2014 00:49

Панове майдануті! Напоминаю, що питання про жінок, у яких ви забрали дітей, чоловіків, і з "голою сракою" відправили їх відстоювати на сході цілісність Держави. А в цей же час, коли наші сини, і чоловіки гинуть на війні, ви боретесь за ваші посади, і  за ресурси Буковини! І не треба кричати патріотичні гасла, замість цих гасел біжіть до віськомату, беріть зброю, і ідьте на схід захищати Батьківщину, мать вашу!

avatar

до майданутих

23 червня 2014 01:05

Ви не "патріоти", ви баби базарні! Ви як то гімно, що завжди на плаву.

СЛАВА УКРАЇНІ!

avatar

до "патріота" і "євромайдана"

23 червня 2014 01:20

Зразу видно хто є хто!

Бидло висловлюється як  його навчили його батьки! Нам відомі такі особи, які люблять дуже все кацапське і ненавидять українське. Вони брудом обливають патріотів майдану за те, що вони вигнали зека бандюковича, який давав наказ стріляти в наших українців. Наш народ знає хто активно працює на Путіна, це московська церква, це не заперечний факт, і тут я  підтримую написане Терновецьким, це агентура партії регіонів та комуністів.

Честь і хвала патріотам майдану! Завдяки їм у нас зявився шанс очиститися від антиукраїнської наволочі, яка вкорінилася у систему влади, і працювала на ФСБ.

avatar

українець

23 червня 2014 09:06

Нажаль це діагноз! Лікуванню не підлягає! Йому про одне, а він все про москалів.

avatar

До "українця"!

23 червня 2014 09:31

Степан Терновецький робить те саме,що й всі прислужники злодіїв - прислужує інтересам господарів. Злодіям байдуже людське життя,злодіям байдужа віра. Злодіїв цікавить власне збагачення. Війна це бізнес. В Україні це такий самий бізнес ,з газовим душком.

avatar

правда

23 червня 2014 13:13

Шановний "патріоте!" напевно Вам потрібно ще трохи повчитися у школі, предмет Українська мова. У Вас біда з правописом і знаками пунктуації. Дякую.

avatar

До "патріота"

23 червня 2014 13:30