Роман Ванзуряк подякував усім, хто допоміг визволити з полону буковинця Ярослава Григорьєва, особливо Марії Матіос

Роман Ванзуряк подякував усім, хто допоміг визволити з полону буковинця Ярослава Григорьєва, особливо Марії Матіос

14.07.2014, 16:26

Губернатор Буковини Роман Ванзуряк на своїй сторінці у соцмережі подякував усім, хто допоміг визволити з полону буковинця Ярослава Григорьєва. 

«Головне - Григорьєв живий! Зараз він в госпіталі у Дніпропетровську. Думаю, якщо буде все добре - скоро побачиться з родиною там. Хочу подякувати всім, тим хто допоміг завершити страждання нашого буковинського героя, - Ірині Геращенко, Марії Матіос (особливо), Валерію Пацкану, Ромі Клічуку та всім іншим людям, які зробили все можливе для визволення буковинця. Від себе щиро вдячний тим, хто, ризикуючи власним життям, веде безпосередні переговори по визволенню українців з полону. Тепер я достеменно розумію зміст висловлювання: «рятуючи людину - рятуєш цілий світ». Дай Бог, щоб всі українці, що перебувають у полоні, побачили своїх рідних, так як це скоро буде з Ярославом», - написав Роман Ванзуряк. 

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Де ви бачите в Україні губерніі? Який губернатор Буковини? А на бессарабських землях Чернівецької області він не голова? Такою лексикою ви наближаєте наше життя до Росії! Досить, навчіться коректно писати!

avatar

Редактору

14 липня 2014 13:33

йди на х@й

закрийте рила піарні мразі

avatar

хубернатору

14 липня 2014 13:46