Роман Клічук самостійно організовує класичні дебати з ТРК 'Чернівці' і офіційним листом запросить опонентів долучитися з командами

Роман Клічук самостійно організовує класичні дебати з ТРК "Чернівці" і офіційним листом запросить опонентів долучитися з командами

19.10.2020, 09:37

На офіційній сторінці "Єдиної Альтернативи" з'явилось звернення до конкурентів в мерських перегонах з закликом прийти 23-го жовтня о 19:00 в студію ТРК "Чернівці" для дебатів між командами.

Роман Клічук поширив публікацію з "Єдиної Альтернативи" на власну сторінку з наступним коментарем:

«Тиждень тому я запропонував двом моїм опонентам провести дебати. І дав можливість обрати дату, час, місце проведення дебат, а також узгодити ведучого. 7 днів не було відповіді, ані від Олексія Каспрука, ані від Віталія Михайлішина. То ж моя команда організувала дебати самостійно. Вони відбудуться 23 жовтня, о 19:00 на каналі ТРК «Чернівці». Ведуча — Лариса Сергеєва. Запрошую вас разом з трьома членами ваших команд подебатувати про майбутнє Чернівців".

З цього звернення та опублікованого на сторінці Єдиної Альтернативи формату дебат слідує, що команда Романа Клічука вже домовилась про організацію класичних дебатів з телерадіокомпанією "Чернівці".

Лариса Сергєєва підтвердила в коментарі нашому виданню, що вже 23 жовтня, якщо відгукнуться на пропозицію проведення дебатів команди Олексія Каспрука та Віталія Михайлішина, о 19.00 у прямому ефірі на ТРК "Чернівці" відбудеться найочікуваніша дискусія цьогорічної виборчої кампанії.

Керівник виборчої кампанії "Єдиної Альтернативи" Руслан Рохов зазначив в коментарі нашому сайту, що сподівається, цього разу опоненти все ж відреагують на заклик провести дебати, адже формат зустрічі передбачає як можливість лідерам задати гострі питання один одному, так і жеребкування послідовності виступів руками рівновіддаленої від всіх команд ведучої.

Окрім іншого у своєму репості Роман Клічук заявив, що цього разу його штаб запросить опонентів офіційним листом.

У понеділок, 19 жовтня, стало відомо, що представники Романа Клічука погодили з Директором ТзОВ «Міська телерадіокомпанія «Чернівці» Геннадієм Сергєєвим фінальний формат дебатів.

Відповідно до цього формату, кожна з команд матиме 18 хвилин чистого часу на питання і відповіді, яку будуть оплачені з виборчих фондів кандидатів.
54 хвилини тривалість 4 блоків + 30 секунд – питання ведучої.
 
Вартість ефірного часу початку програми, де відбуватиметься жеребкування рахунком ТРК «Чернівці».
 
На базі цього протоколу підготували листи-звернення до обох штабів як Олексія Каспрука, так і Віталія Михайлішина.
 
Керівник міського штабу Єдиної Альтернативи о 14:00 повезе офіційні запрошення кожному з них.
 
Всіх чернівецьких журналістів запросили приєднатись до візиту.
 

Що ж, виникає надія, що чернівчани таки можуть почути та побачити головні дебати місцевих виборів 2020. І не просто між кандидатами, а між командами лідерів цьогорічних мерських перегонів.

З запропонованою програмою дебатів можете ознайомитися на сторінці Єдиної Альтернативи в мережі Фейсбук.

Дебати: дубль два Тиждень тому Роман Васильович викликав на класичні дебати команди Олексія Каспрука та Віталія...

Опубліковано Єдина Альтернатива Неділя, 18 жовтня 2020 р.
1