Родина чернівецького губернатора будує забійний цех на 5 тис. кв. метрів

Родина чернівецького губернатора будує забійний цех на 5 тис. кв. метрів

11.10.2012, 02:06

Програма «Хто тут живе?» продовжує розповідати, як живуть голови обласних державних адміністрацій. Цього разу під приціл журналістських камер потрапив голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв. 

Родина політика із 15-літнім стажем сьогодні активно займається бізнесом. Зокрема, у селі Шипинці, що неподалік Чернівців, родина голови ОДА будує масштабний забійний цех для переробки індичат. Будівельники розповіли журналістам, що роботи розпочали ще минулого року. Часто сюди навідується родич Михайла Папієва, молодий депутат обласної ради Чернівців Артем Семенюк. Як забудовник вказане ТОВ «Драчинецьке – 1». Серед його засновників фігурувало ім’я дружини губернатора Лілії Папієвої.

Забійний цех зводять на ділянці площею більше 5 гектарів. Нові приміщення матимуть майже 5 тисяч метрів квадратних. За годину тут мають переробляти близько 800 індичат.

Більше про бізнес родини губернатора та чи причетний до сімейних підприємств сам Михайло Папієв? дивіться сьогодні о 22:00 у програмі «Хто тут живе?» на телеканалі ZIK.

«Я сподіваюсь, що гість прийде до нас на червоний диван. І розповість, для кого він працює: для держави і нас з вами? Чи для власних інтересів? Хоча держава надала йому це право і виплачує зарплатню», – зауважив ведучий програми Дмитро Добродомов.

До студії можна звернутися під час прямого ефіру телефоном: 0-800-501-945 або поставити запитання онлайн на сайті телеканалу ZIK у проекті «Хто тут живе?»www.tv.zik.ua або www.zik.ua. Протягом усього ефіру будуть активовані спеціальні банери, клікаєте на них, заповнюєте форму і пишете своє запитання, яке ведучий програми обов’язково зачитає у прямому ефірі.

Джерело: http://zik.ua/ua/news/2012/10/10/372704

1