«Робіть усе, аби звільнити нашу Юлю», - вимагають жителі Сторожинеччини від опозиції

«Робіть усе, аби звільнити нашу Юлю», - вимагають жителі Сторожинеччини від опозиції

03.07.2012, 02:25

Підгірянки відзначили День Конституції автопробігом

З ініціативи активісток і депутаток місцевих рад, які мешкають на Сторожинеччині, в районі відбувся автопробіг до Дня Конституції України.

Як повідомляє депутат районної ради (фракція ВО «Батьківщина») Катерина Гуцуляк, у автопробігові взяли участь близько двох десятків активісток. На п’ятьох автомобілях вони проїхали селами Сторожинеччини – від райцентру аж до Шепота на Вижниччині.

Автоколона була прикрашена символікою і гаслами Об’єднаної опозиції «Батьківщина». Учасниці автопробігу взяли з собою друковану продукцію своїх політичних сил, під час зупинок у селах розповідали людям про свято, якому присвятили свою поїздку, про Основний Закон України і про необхідність захисту Конституції від спроб змінити її на користь окремих осіб у державі.

Учасниці автопробігу зупинялися для спілкування з людьми. в селах району – Панка, Стара Жадова, Комарівці, Зруб-Комарівці, Слобода-Комарівці та інших. Співрозмовники ставилися до такого оригінального інформування дуже дружелюбно, обговорювали проблеми району і країни, розпитували про протистояння влади і опозиції, про лідера опозиції Юлію Тимошенко. Нерідко зверталися до представниць опозиції з проханнями: «Робіть усе, аби звільнити нашу Юлю».

Прес-центр регіонального штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина»  

1


КОМЕНТАРІ (1)

якісь ідійотки! а коли оці дупутатки хоч щось зроблять для людей,крім шоуменста?  одні гоняться з одними прапорами другі з іншими,стопку накатять ,ноги ............і вони працюють

avatar

Ліля

02 липня 2012 21:51