'Рідне місто' зробило контрольний постріл в 'Батьківщину'

"Рідне місто" зробило контрольний постріл в "Батьківщину"

14.02.2014, 22:47

ГО "Рідне місто" протиставило погану "Батьківщину" її хорошим  політичним соратникам з "УДАРу" та "Свободи" вкупі з "Третьою республікою", ВО "Майдан". Принаймні такий висновок можна зробити зі слів депутата Чернівецької обласної ради Андрія Білогорки. На офіційній сторінці ГО у ФБ сьогодні з'явився допис під назвою: «Рідне місто» за повернення громадським організаціям права висувати кандидатів у депутати", під яким депутат Андрій Білогорка і залишив свій коментар. 

У ньому він, зокрема, стверджує, що "на обговоренні" в Народному домі суспільно-політичної ситуації в області політичні соратники від "УДАРу" та "Свободи" вкупі з "Третьою республікою", ВО "Майдан" називали  представників ВО "Батьківщини" "зрадниками".

Варто, напевно, нагадати, що одни з активних учасників "круглого столу" Юрій Івашин за його підсумками, зокрема, повідомив, що "І ніхто, абсолютно ніхто, навіть і не думав критикувати Бурбака. Натомість, учасники круглого столу особливо підкреслювали, що незважаючи на те, що на сесії Чернівецької облради 6 лютого 2014р., Папієву і його «прислузі» вдалося в т.зв. «пакеті» ніби-то «підгодувати» опозицію, але владі ніколи не вдасться розколоти, розсварити (підкреслюю) опозиційні лави тисяч борців з владою на Буковини".

Як ці слова - "ніколи не вдасться розколоти, розсварити" - поєднуються з тими, які написав депутат Білогорка: "показово круглий стіл проігнорувала саме та політична сила революційного руху в краї - ВО "Батьківщина", яка домовилася з владою про зняття барикад, отримала посаду першого заступника голови облради.., кого політичні соратники від "УДАРу" та "Свободи" вкупі з "Третьою республікою", ВО "Майдан" називали на обговоренні зрадниками".

Цікаво, від кого після цих слів вимагатимуть пояснень лідери буковинської "Батьківщини" - від ГО "Рідне місто" чи від своїх політичних соратників по опозиційному табору?

Чи таки правим виявився журналіст Петро Кобевко, який назвав  контрерволюціонерами («гідра» контрреволюції) ініціаторів "круглого столу", що свідомо чи несвідомо вносять розкол в ряди опозиції. І заява депутата від "Рідного міста" лише зайве тому підтвердження. Такий собі контрольний постріл у революційний табір буковинських опозиціонерів, покликаний довести до кінця застосовану технологію, відпрацьовувати яку почали ще на "круглому столі". 

1


КОМЕНТАРІ (7)

вітаємо усіх охочих...від батьківщини до рідного міста...приймаємо пропозиції щодо споминального дня для політичних трупів мунтяну,салагору,мельничуку та інш....

avatar

петре

14 лютого 2014 23:19

  А чому "родной город" мовчить про перевірку прокуратурою на МТК калинівський ринок, про опломбовану бугалтерію та про вилучені документи, про затримання директора сербінчука та про втечу замдиректора калігая з міста, чи про любих друзів негоже погано говорити???

avatar

Демидов постарався

15 лютого 2014 00:17

Давно пора

avatar

Ккк

15 лютого 2014 08:55

Петре приглашаю вас в администрацию рынка посмотреть что бухалтерия работает не опечатанна а вся администрация на своих местах!не врите вы слышали звон не зная где он!

avatar

виталик

15 лютого 2014 09:03

Не контрольний вистріл, а контрольний Пук. ПетроПравильно розкритикував то збіговисько, і тільки на його сайті були світлини , де Ванзуряк та Коломієць сидять поруч з ПР. Зверніть увагу ,як на букінфо старанно вибирали ракурс зйомки, тільки щоб Ванзуряк не був в одному кадрі з Унгуряном. Таким чином. ще не відомо хто кого злив.

avatar

Хук

15 лютого 2014 10:26

Таке враження, що Білогорка скоро буде в соціальних мережах піаритися як один з організаторів правильного "Євромайдану", а ГО "Рідне місто" - ініціатором повернення до конституції 2004 року.

avatar

Жук

17 лютого 2014 13:23

... і на Грушевського забезпечить чистку каналізації!

avatar

до Жука

17 лютого 2014 18:57