'Рідне місто' хоче те, від чого відмовилася 'Батьківщина'

"Рідне місто" хоче те, від чого відмовилася "Батьківщина"

27.11.2015, 01:53

Партія "Рідне місто" заслужила, аби саме її представник став секретарем Чернівецької міської ради. Про це molbuk.ua сказав перший номер у списку партії Віталій Михайлішин. 

- Ми отримали найбільше депутатських мандатів, за нашого представника проголосувало 36% чернівчан на виборах мера, - пояснив В.Михайлішин. - Тому ми вважаємо, що маємо право на посаду секретаря міської ради.

 Віталій Михайлішин не назвав прізвище кандидата на цю посаду — каже, у партії ще не визначилися. Також він запевнив, що жодних торгів між партіями, які потрапили до міської ради, не ведеться. Зустріч у ратуші 25 листопада була першою, але і на ній обговорювалися лише технічні питання проведення першої сесії.

Водночас чернівецька "Батьківщина" не має наміру висувати свою кандидатура на посаду секретаря міської ради. Про це molbuk.ua розповів депутат від партії Олександр Пуршага.

- Пропонувати кандидатуру секретаря ради — це прерогатива міського голови, - сказав О.Пуршага. - Обговоримо його пропозицію на сесії.

О.Пуршага також вважає, що у раді нового скликання має працювати більшість з депутатів від партій, які сформували коаліцію у Верховній Раді.

Нагадаємо, "Батьківщина" матиме третю за кількістю фракцію у міській раді — 7 депутатів. Про намір висувати своїх кандидатів на посаду секретаря, крім "Рідного міста" повідомила також "Солідарність" (9 депутатів).

Нагадаємо, першу сесію міської ради нового скликання заплановано провести у два засідання  — 3-го і 10-го грудня.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

вночі зализує мунтяну!!!! 

Непогано бомбонів нажерся!!!!

avatar

independent

27 листопада 2015 00:03