'Рідне місто' пропонувало до складу виконкому Чернівців власника кафе 'Квінто'

"Рідне місто" пропонувало до складу виконкому Чернівців власника кафе "Квінто"

01.02.2016, 18:58

Партія "Рідне місто" пропонувала на посаду члена міськвиконкому колишнього депутата міської ради, підприємця Володимира Кедя.

Про це у понеділок на прес-конференції повідомив лідер фракції "Рідне місто" Василь Продан, пише molbuk.ua

"У письмовому вигляді ми пропонували Кедя Євгена Володимировича. Це - представник "Рідного міста", він був двічі депутатом. Він очолював комісію в минулій каденції по економіці. Це дуже досвідчена людина. Дві вищі освіти. Коли, наприклад, я запитав, чому його не включено і не запропоновано до складу виконавчого комітету, Каспрук сказав, що він вважає цю кандидатуру недостойною", - сказав Продан.

"Аргументація, що він вважає - якась, на мій погляд, неправильна. Якби він сказав, що людина недостатньо має знань, недостатньо вмінь. А це просто - він вважає, що вона недостойна. Після цього ми будемо пропонувати йому ще якісь кандидатури, щоб він сказав і про них, що вони недостойні?", - додав депутат.

Як відомо, Володимир Кедь є власником кафе "Квінто" у центрі Чернівців.

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Этот Кед, хитрый, прожажный, краснолицый, против студентов, тушка, такого аморала на пушечный выстрел 

avatar

Бабос

01 лютого 2016 22:15

Владимир честный и ооччненньь порядочный человек, всегда найдутся обиженные крысы которые будут тявкать которые в своей жизни ничего не сделали , толькои делают что тявкают 

avatar

Василий

02 лютого 2016 10:37

Класний претендент; дітей до суду та втюрму, а його в виконком. Ось таке воно "нерідне місто" в всій своїй красоті, ще б запропонували Білика в виконком.

avatar

02 лютого 2016 11:40