Рятування потопаючих - справа рук потопаючих (приїхали хлопці від Остапа)

Рятування потопаючих - справа рук потопаючих (приїхали хлопці від Остапа)

27.10.2012, 00:33

До Чернівців приїхали європейські спостерігачі і я пішов на них дивитися, немов у зоосад.  Хотів оцінити європейські стандарти. Йшов і думав, а як вони боротимуться за чистоту виборів? Як леви, мабуть.Справді, завдання не з легких..

Якось раніше на цю європейську складову виборів не звертав уваги. Скажу щиро,  ці виборчі перегони мене багато чим здивували (зокрема алогічністю), і ці європейські хлопці також здивували. Свій остаточний  висновок щодо перспектив я виніс у заголовок.

Усі три гості розмовляють румунською. Жодного прес-релізу,  втім, як і анонсу не було. Про прес-конференцію випадково дізнався від знайомих. Півгодини майбутні спостерігачі пояснювали, що приїхали дві години тому, ще нічого не знають і взагалі страшенно втомлені. Навіщо ж конференцію робили? Майже таємно..   Прискіпливому Тимощуку диктували назву організації, яку представляють.  І я бачив, що, як казав один знавець єврейських анекдотів, «задоволення від цього не відчувають». З того, що почув, вони їздитимуть дільницями і дивитимуться, наприклад, чи є вказівники до виборчих дільниць, чи не заходять у виборчу кабінку по троє осіб тощо. Крім того, вони зібралися  порушувати  українське законодавство, зокрема, розповіли, що планують заходити на дільницю під час підрахунку голосів. Від такої фаховості наших закордонних друзів, звісно, очі полізли на лоба.  Кожній дільниці спостерігачі готові приділити по кілька хвилин і нахабно планують розповісти про свою сумлінну і корисну працю у понеділок. В той же день вони терміново виїжджають на батьківщину. Залишається подякувати європейським товаришам заздалегідь.

 З цього всього я раптом згадав книгу, де Остап Бендер запевняв, що Європа нам допоможе. Дуже промовистим мені здалося, що саме Остап Бендер.

С. Воронцов

1


КОМЕНТАРІ (3)

ДИВІТЬСЯ КОМЕДІЮ ФЕДОРУК НЕ ТЕХАСЕЦ http://

www.youtube.com/watch?v=7vB30FDGEfM 

( Зустріч кандидата в депутати Федорука з виборцями Садгірського району). 

avatar

Підприємець

26 жовтня 2012 20:56

ай-ай-ай, уже и европейские наблюдатели нам не нравятся. Галя балувана.

avatar

мое имя вам ни о чем не скажет

26 жовтня 2012 22:41

набрать в ютубе :  ДАЙ МИЛЛИОН

avatar

Федорук после выборов

26 жовтня 2012 23:59