'Резонансні дії' по Фірташу, анонсовані Генпрокуратурою України, Бурбак пропонує розпочати з Чернівців

"Резонансні дії" по Фірташу, анонсовані Генпрокуратурою України, Бурбак пропонує розпочати з Чернівців

11.10.2018, 18:53

"Резонансні дії" по Фірташу, анонсовані Генпрокурором України Юрієм Луценком, народний депутат України Максим Бурбак запропонував розпочати з Чернівців, де запроданські фірташівці взяли цілу громаду міста у заручники!

Нагадаємо, Генеральний прокурор Юрія Луценко анонсує підозри, арешти та інші "резонансні дії" щодо українського олігарха Дмитра Фірташа.

Про це він сказав на брифінгу у середу.

"У пана Фірташа найближчі місяці будуть добрі для нас повідомлення із органів прокуратури. Це буде стосуватися і облгазів, і хімзаводів, і підприємств на тимчасово окупованій території", – зазначив генпрокурор.

Він додав, що правоохоронці очікують на остаточні рішення експертиз. 

"Наглість, з якою цей громадянин звертається до Москви з вимогою покарати Україну, перейшла будь-які межи, а значить, що це справа лежить у найближчій до моєї правої руки стопочці", – сказав Луценко.

Генпрокуратура підозрює азотні підприємства Group DF Фірташа в ухилянні від сплати податків на суму понад 500 млн гривень із використанням низки фіктивних підприємств і підконтрольних страхових компаній.

Фірташу також належить завод "Кримський титан" на окупованому півострові.

Джерело: https://www.pravda.com.ua/news/2018/10/10/7194736/

1


КОМЕНТАРІ (3)

Так  хто у нас генпрокурор? Луценко чи Бурбак? На Буковині до Фірташа відносять тільки облгаз, якому місцева влада заборгувала десятки міліонів гривень і напевне так по всій державі. Через дії Бурбаків і таких як він через масові провірки законні та незаконні, облгази при допомозі  НКРЄ який видав Регламент по умовах використання газу та підключення до газових мереж і т.д. практично залишили собі право видавати тех умови, перевіряти, і брати хабарі. Всі надумані та ненадумані послуги надають створені самими чиновниками облгазу фірми які юридично до облгазу ніякого відношення не мають Тільки подумайте купка невігласів на чолі із "спеціалістом" Вовком створила інструкцію для пограбування народу який має конституційне право на користування надрами і практично це право відібране. А наш гарант єдинний в державі хто підпорядкував собі НКРЄ. От і думайте хто кому Рабінович? 

avatar

Чернівчанин

12 жовтня 2018 07:50

Бурбаче, а як вам тепер після того, як попередній комент вас "розмазав по стінці"? Респект і уважуха "чернівчанину"...

avatar

Юрій

12 жовтня 2018 09:18

Юрій, я впевнений, що з усього написаного "чернівчанином" Бурбачек зрозумів декілька слів, а весь зміст для нього щось дуже зарозумне.

avatar

Юрію

12 жовтня 2018 10:31