Резолюція Буковинського віче 22 січня 2014 року

Резолюція Буковинського віче 22 січня 2014 року

22.01.2014, 18:17

Закликаємо всіх хоробрих  українських синів гуртуватися у боротьбі

Резолюція Буковинського віче 22 січня 2014 року

 Сьогодні в Україні відзначається свято. 95 років тому, 22 січня, в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки Україна стала єдиною і соборною. Всі ці роки  ми святкували його офіційно в незалежній і вільній країні. Нині відзначаємо його  в умовах національно-визвольних змагань.

Нині цей день як ніколи важливий. Тому що антинародні сили зробили все для того, аби Україна буквально за пару місяців стала розділеною, розшматованою і розмежованою. Цього року Україна постала перед страшним обличчям диктатури, яку сфальшованими законами намагається встановити бандитська влада. Фактично вчинено  конституційний переворот.

Через це сотні людей були спровокованими до найрадикальніших та найвідчайдушніших дій, які тривають вже третю добу в урядовому кварталі.

Сьогодні на Майдані ми стоїмо пліч-о-пліч: Схід і Захід, Правобережжя і Лівобережжя, україномовні і російськомовні, різні за етнічним походженням і політичними симпатіями. Ми разом у нашій любові до України, ми  - Український народ!

Сьогодні українцям понад усе необхідна соборність! Соборність і згуртованість всіх патріотів, які готові стати на захист демократії та незалежності своєї держави! Ми всі повинні сьогодні стати однією потужною силою!

Доля вільної України вирішується зараз в Києві! Ми закликаємо всіх хоробрих  українських синів гуртуватися у боротьбі! Час діяти спільно, згуртовано і розумно! 

22 січня 2014 року

1