Реванш проросійських сил: Яценюк прокоментував переворот Продана у Чернівцях

Реванш проросійських сил: Яценюк прокоментував переворот Продана у Чернівцях

03.11.2018, 15:12

Екс-прем’єр-міністр України, керівник політичної партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк вперше публічно прокоментував дострокове припинення повноважень міського голови Чернівців Олексія Каспрука.

Про це він заявив у своєму виступі зі сцени Чернівецького обласного муздрамтеатру в ході урочистостей з нагоди 100-річчя Буковинського народного віча, передає кореспондент molbuk.ua

Зокрема, він повідомив, що наступний 2019 рік буде складним для України економічно та політично. Він сказав, що українська влада повинна докласти зусиль для того, щоб не допустити реваншу проросійських сил.

"Зрозуміло, що Росія своїх планів не змінить. І тут в цьому шановному залі сидить дуже багато інтелігентних, розумних людей, істориків... Тут мій батько, моя мати, які знають, як це було в минулому. А ми знаємо, що ми не маємо права цього допустити. Тому в 2019 році наше основне завдання - не дати можливості реваншу", - сказав Яценюк.

Він додав, що у Чернівцях уже відбувся "сплячий реванш".

"Сплячий реванш у нас є - в тому числі в нашому місті відбувся реванш, коли змістили законно обраного проєвропейського мера. Це не так далеко, це тут все. В масштабах України вони так само очікують на реванш проросійських сил. Наша відповідь тільки одна - ми любимо свою країну, ми готові боротися за свою країну, і ми переможемо. Ми це доказали і будемо доказувати", - сказав А. Яценюк.

Варто зауважити, що під час промови політика у залі був присутній також секретар Чернівецької міськради Василь Продан, який після дострокового припинення повноважень мера Олексія Каспрука виконує його обов’язки.

1


КОМЕНТАРІ (7)

Це ж як треба любити гроші, щоб друкувати таку дурню, та ще й вирвану з контексту

avatar

жах

03 листопада 2018 16:13

Пане бурбак, навіть ця стаття, замовна і надумана, але і вона вже не завадить повному краху НФ і яценюка в Україні та йнашій області...

avatar

Юрій

03 листопада 2018 19:46

А шо нам мокви боятись? Сєніна стіна нас спасе! Слава сєні та усій чернівецькій зоофермі!!!

avatar

Wolf

04 листопада 2018 07:00

Ты ды,бакай раздухорился.

avatar

ХАБАТ

04 листопада 2018 07:12

Не смішіть людям капці , реваншу кролів точно не буде!

avatar

04 листопада 2018 19:58

Писяй, ты ударился или совсем из ума выжил?!  Та срали Черновцы на тебя и на всю твою мафию навозно-понтовскую!

Правильно что  к людям ссышь выйти - тебе в глаза много народу не только плюнуть хочет ))))

avatar

Сева к Писяю

05 листопада 2018 05:23

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Ну и клоун!

05 листопада 2018 12:36