Ремонтні мільйони для “рідних”: Помічники, помічниці, сестри, брати, друзі, подруги і знайомі депутатів “Рідного міста”. Ставайте в чергу!

Ремонтні мільйони для “рідних”: Помічники, помічниці, сестри, брати, друзі, подруги і знайомі депутатів “Рідного міста”. Ставайте в чергу!

16.10.2018, 16:29

Ремонтні мільйони для “рідних”

Помічники, помічниці, сестри, брати, друзі, подруги і знайомі депутатів “Рідного міста”. Ставайте в чергу! Департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради роздає вам мільйони наших з вами бюджетних грошей! І це не жарт.

Схоже, нова міська влада вирішила відірватись сповна, чхаючи на конкуренцію, прозорість, конфлікт інтересів і багато чого іншого. От департамент житлово-комунального господарства, який нещодавно очолив депутат Володимир Бешлей. Зараз там активно освоюються кошти на ремонт вулиць, каналізаційних систем і міжбудинкових проїздів без проведення тендерів. Ми писали про те, що більшість закупівель переведені у домовленості та кулуарщину http://bit.ly/2CjDlJN, все робить для того, щоб обійти відкриті конкурси, гроші роздаються пачками “своїм” підрядникам.

І чим далі, тим щедрішим стає департамент для “своїх”. До прикладу, помічника депутата міської ради Білика Ростислава, лікаря-інтерна Глибоцької ЦРЛ Владислава Андрійовича Іринчина (https://bit.ly/2P0dtcG). Чоловік є сином заслуженого лікаря України Андрія Іринчина. Так от, інтерн лікує людей, подорожує, активно займається спортом (https://www.instagram.com/dr.vladislav.irinchin/). І от 14 вересня 2018 року він реєструється підприємцем і, не повірите, вже 21 вересня 2018 року розпочинає капітальний ремонт доріжок на вулиці Галицький шлях за 908 тис.грн (https://bit.ly/2QPqaEo). А 12 жовтня 2018 року отримав ще один договір підряду на 1 млн. 200 тис.грн. щодо капітального ремонту скверу біля памятника "Буковинський курень" (https://bit.ly/2P2Gbtq). Так і хочеться запитати в нього секрет успіху. Відкрити ФОП і отримати на більш як 2 мільйони підряду. Звичайно, те, що він є помічником Білика, того, щодо якого зараз тривають суди за підкуп виборців, - це соупадєніє!

Фірма рідної сестри ще одного рідномістянина Максима Тихоновича ТОВ "ВАЙТ ЛАІОНС" теж не обділена увагою від департаменту. Вона отримала за вересень 2018 року без тендеру два договори підряду на загальну суму 1 млн. 351 тис. грн. - https://bit.ly/2P2blkF. Ще одне соупадєніє. Тільки так.

Щойно з грядки фірма ТОВ "ЮРНАТА" ( зареєстрована 3 серпня 2018 року) 11 жовтня отримала договір підряду на капітальний ремонт адміністративної будівлі кладовища на вул.Кишинівській 1 загальною вартістю 904 тис.грн.( https://bit.ly/2NIbjcQ). Без тендеру. Засновником фірми є ТКАЧУК ТЕТЯНА ЮРІЇВНА. Дивним збігом обставин, напевне, є те, що депутат фракції Рідне місто Ткачук Юрій у своїй декларації вказав доньку Ткачук Тетяну Юріївну (https://bit.ly/2Adgo9I). Третє соупадєніє.

Усьо чистої води соупадєнія!

#закупівліЧернівці

Джерело: Закупівлі Чернівці

1


КОМЕНТАРІ (1)

Не може наш каспрука заспокоїтись... Ну не міг він працювати, ну лінивий і нездалий, але до всього ще й ницість і аморальність завершена. Зрозуміло, хронтовік...

avatar

Юрій

16 жовтня 2018 19:10