Рейтинг Президента зріс найбільше: Порошенко, як болід Формули-1 стрімко набирає оберти на останньому віражі

Рейтинг Президента зріс найбільше: Порошенко, як болід Формули-1 стрімко набирає оберти на останньому віражі

02.01.2019, 15:00

Фонд "Демократичні ініціативи" разом з центром Разумкова оприлюднили свіже опитування. За останні місяці найбільше зріс рейтинг у Петра Порошенка.

За ним станом на грудень Юлію Тимошенко підтримують  понад шістнадцять відсотків українців, чинного президента Петра Порошенка - майже чотирнадцять відсотків. На третьому місці - шоумен Володимир Зеленський із рейтингом у 8.8 відсотків. Майже впритул до нього - Юрій Бойко. Його підтримують 8.4 відсотки українців. По майже 7 відсотків - у Олега Ляшка та Анатолія Гриценка.

За чотири місяці найбільше зріс рейтинг у Петра Порошенка - з менш ніж восьми відсотків станом на початок вересня до нинішніх майже чотирнадцяти. Тож соціологи прогнозують фінальну битву між двома кандидатами - нинішнім Президентом і лідеркою БЮТ Юлією Тимошенко.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

 

Буквально в останній день старого року шалено обвалився рейтинг Зеленського, який йому і так домальовували друзі-політологи. Зеленський, виступивши з примітивним рівня художньої самодіяльності ЖРЕПу шоу, потягнув униз за собою і свій виборчий майданчик 1+1. Мережі обурила антиукраїнська гидота у виконанні артиста. Як вже пишуть у мережах: Клоун нікуди не йде. Клоун залишиться у трупі. Політичному. А ще пишуть: Плюси зійшли на пси. І ще: За шмат гнилої ковбаси продались Путіну Плюси.

Зростання рейтингу діючого Президента відбувається завдяки напруженій його роботі та кардинальним ходам, які ввійдуть у підручники історії України. Це захист держави від агресора, політичні й дипломатичні зусилля на повернення окупованих територій, отримання Томосу Православною церквою України, котра об'єднає довкола себе вірян і священників. Розбудова армії, зростання ВВП, законодавчо закріплений курс на НАТО та ЄС - це те, що підтримує більша частина українців.

З іншого боку, люди починають розуміти, які сили, який фінансовий та пропагандистський ресурс задіяв Кремль проти Порошенка, щоби протягнути на виборах когось із своїх кандидатів. А щоби задурманити людей, їх напродукували цілу дюжину. Тож прийшло розуміння, що для того, аби зберегти Україну, важливо підтримати Петра Порошенка.

Ігри завершилися, загрози зростають, тому українці починають виявляти мудрість, розважливість та політичну відповідальність. Це одразу ж відзначили у рейтингах політологи.

1


КОМЕНТАРІ (3)

))))))))))))))))))))))))))))

avatar

02 січня 2019 17:29

четаржу )

avatar

Сева

02 січня 2019 18:46

а мені здається "пиздять" вибачте за слівце просто влучно, і даже якщо б на вибори прийде 20відсотків голосувати все одно цифри будуть вражаючі!)

avatar

Taras

03 січня 2019 22:20