Рейтинг партії «За майбутнє» перевищив 7% і демонструє подальшу тенденцію до зростання

Рейтинг партії «За майбутнє» перевищив 7% і демонструє подальшу тенденцію до зростання

08.10.2020, 15:43

Це засвідчують результати різних соціологічних досліджень, проведених за останній тиждень.

Зокрема, станом  на 4-7 жовтня 2020 р. соціологи зафіксували зростання  рейтингу партії «За майбутнє», який сягнув 7,2%. Ця партії за останній тиждень суттєво покращила свій результат і демострує подальшу тенденцію до зростання виборчого рейтингу.  

Зростання популярності партії пов'язують з ефективною виборчої кампанією цієї політичної сили та її цілеспрямованою орієнтованістю на роботу з виборцями. Кандидати в депутати від партії "За Майбутнє" Володимир Єленєв, Анжела Левицька, Ігор Шкробанець, Ігор Малишевський та інші проводять робочі зустрічі з медичними працівниками Глибоцького, Новоселицького та інших районів. Відвідують центральні районні лікарні, а також медзаклади в селах Ванчиківці, Топорівці, Бояни, Тереблече, Стерче, Молодія та Чагор, де чують слова підтримки від медиків та доручення для подальшої депутатської роботи. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медики з команди "За Майбутнє" визначили проблемні питання медичних закладів на Глибоччині

Водночас партія «ЗА МАЙБУТНЄ», в якій багато медичних працівинків, розпочала збір підписів за відставку Максима Степанова з посади міністра охорони здоров’я України, який  не впорався з епідемією COVID-19. А також запустила «гарячу» поштову скриньку, на яку можна надсилати будь-які зауваження щодо наших кандидатів до місцевих рад усіх рівнів.  

  • Решта відомих партій наразі не долають прохідного бар'єра до місцевих рад. Зокрема, партію «Наш край» підтримують 4,0%. Радикальну партію Олега Ляшка – 3,9%, УДАР Віталія Кличка – 3,0%, партію Шарія – 2,6%, ВО «Свобода» – 2,4%, партії «Голос», «Перемога Пальчевського», «Сила і честь» – по 1,6%, партію «Пропозиція» – близько 1%.

  • Сумарний рейтинг інших партій (переважно місцевих), які беруть участь у місцевих виборах та були включені у список для дослідження, – 22,2%.

1