Регіонал Залявський та активіст 'Рідного міста' Білогорка поповнять постійні комісії облради

Регіонал Залявський та активіст "Рідного міста" Білогорка поповнять постійні комісії облради

12.04.2013, 23:22

Проект рішення сесії обласної ради «Про внесення доповнень до плану роботи Чернівецької обласної ради на 2013 рік» погодила постійна комісія обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики (голова – Матвій Куцак).

Члени комісії взяли до відома інформацію щодо реагування на депутатські запити, внесені на попередніх сесіях обласної ради та вирішили внести відповідний проект рішення на розгляд чергової сесії обласної ради. Постійна комісія також підтримала заяви новообраних депутатів Андрія Білогорки та Василя Залявського про намір увійти до складу відповідних постійних комісій обласної ради. Депутати взяли до відома інформацію прокуратури Чернівецької області про стан додержання податкового законодавства в області та розглянули низку інших питань порядку денного.

Питання про виконання обласного бюджету за 2012 рік та внесення змін до обласного бюджету на 2013 рік розглянула постійна комісія обласної ради з питань праці та соціального захисту населення (голова – Віталій Мельничук). Депутати заслухали інформацію про діяльність комісії у І кварталі 2013 року та внесли уточнення до плану роботи комісії на ІІ квартал.

1