Радник Михайлішина заплатив за свій язик посадою (+відео)

Радник Михайлішина заплатив за свій язик посадою (+відео)

12.06.2012, 21:45

Радник виконуючого обов’язки міського голови назвав чернівецьких журналістів "хвойдами", після чого склав свої повноваження.

Після круглого столу "Чесна бесіда з журналістами", в якому брали участь місцеві кореспонденти та столичні експерти, піар-радник Віталія Михайлішина написав у блозі коментар, де скандально висловився про чернівецьких журналістів. У коментарях до повідомлення у блоговій мережі "ВКурсі" про зустріч колег радник виконуючого обов’язки мера, Захар Подкидишев, написав:

- Вчора, у той момент, коли мені спало на думку, що я знаходжуся на злеті професійних хвойд, які переконують оточуючих, та в першу чергу себе, що вони незаймані, я покинув дане мироприємство.

Такі слова викликали чимале обурення у чернівецьких журналістів.

- Ця людина не тільки журналіст, а радник секретаря міської ради, Віталія Михайлішина, з питань зв’язків з громадськістю. Як людина, яка звертається до своїх колег такими словами, як вона потім може будувати зв’язки керівника міста де-факто з журналістами і громадськістю, - обурюється Надія Вірна, журналістка.

Захар Подкидишев, у свою чергу, написав заяву про звільнення. Заступник секретаря міської ради документ підписав, тож резонансний коментар вартував раднику посади.

- У блоговій мережі "Вкурсі" був виставлений мій особистий коментар. Чомусь його інтерпритували, як нібито офіційну позицію міської ради. Тому для того, щоби припинити спекуляції навколо цього, я вчора написав заяву про звільнення з посади радника міського голови з питань зв’язків із громадськістю. Ось, будь ласка, копія цієї заяви. Я не вважаю їх хвойдами, я вважаю їх хорошими журналістками. Можливо, я десь емоційно це висловив, але я нікого не хотів образити, - сказав Захар Подкидишев, екс-радник міського голови.

Джерело: citi.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (8)

даремно Захар це зробив. Хво-да вірна від цього аж слиною зайдеться

avatar

Солідарний

12 червня 2012 18:14

щодо Захара, який сьогодні написав заяву на звільнення з посади радника мера. знаю, що тепер він мене винуватить у цьому. але хочу наголосити, що такі висловлювання, образи тягнуть за собою наслідки. і коли людина, котра займає ТАКУ посаду, висловлюється в коментарях в блоговій мережі, вона повинна бути свідома того, що її слова ПУБЛІЧНІ, кожна людина може їх прочитати. а тому ЙОМУ варто було думати, що пише, а не писати те, що думає.
хочу також наголосити, що моє ставлення до нього не змінилось - вітатись та спілкуватись з ним я не буду.

avatar

Nadiia Babynska

12 червня 2012 19:20

Надя,почему слово ТАКУ (посаду) написала заглавными? Завидуешь? Занять его место хочешь?

Ты вот скажи,если ты считаешь себя такой честной и правильной...Ты работаешь в газете ЧАС.Твой шеф - Петро Кобевко.Ты считаешь его честным журналистом? Он никогда не брал денег,не торговал словом,не писал джинсу?

Вот почему ты ТАМ работаешь,если ты такая принципиальная? Тебе не СТЫДНО работать на такого человека как твой шеф?

avatar

Наде

12 червня 2012 22:48

Он (Захар) написал ПРАВДУ.Написал то,что думает.И это правильно.

avatar

Наде

12 червня 2012 22:50

avatar

Сергій Воронцов

12 червня 2012 23:53

avatar

Misha Shmorgun

13 червня 2012 00:03

Воронцову за комент респект - дуже тонко та правильно розставлені акценти, які слух переважної більшості громадян, включаючи його колег, вже давно не сприймає. Нажаль.

avatar

Одарка

13 червня 2012 11:01

Захаре, чого ти вибачаєшся? Ти ж маєш право мати власну думку, ти її висловив у своєму приватному форматі.  Персональна сторінк у соцмережі - це приватна територія, це не газета "Час". 

Краще б ти не вибачався, адже правий.

avatar

Маріо

14 червня 2012 18:26