Радник Чернівецького міського голови розкритикувала у Фейсбуці голову міської організації 'БПП-Солідарність', так як рекомендував  Шморгун

Радник Чернівецького міського голови розкритикувала у Фейсбуці голову міської організації "БПП-Солідарність", так як рекомендував Шморгун

01.08.2015, 01:21

Допис радника Чернівецького міського голови з'явився на особистій сторінці голови міської організації "БПП-Солідарність" Наталії Якимчук, як коментар до оприлюдненої нею позиції щодо зручності розрахунків за газ для населення. І хоча критичний закид Наталії Якимчук більше стосувався роботи ПАТ "Чернівцігаз", ніж мера Чернівців, радник міського голови жорстко розкритикувала саме її позицію.

На початку липня політолог Михайло Шморгун констатував: "вибори в Чернівцях стартували. БПП робить ставку на Якимчук".  А також дав команді Каспрука кілька порад, серед яких, зокрема, була і така: "Не іти в конфлікти з жінкою-конкурентом. (Як варіант - на закиди жінки-опонента має відповідати інша жінка, що займає важливу позицію в команді чинного голови міста". Власне саме так і сталося. Ось і не вір після цього в політичні технології:) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Якимчук жорстко розкритикувала «совковий» бюрократизм чернівецьких газовиків

1


КОМЕНТАРІ (7)

Шморгун працюэ на Глибоцький Народний Контроль,  а цій партіі потрібно щоб БПП посварився з НФ.  такого не буде, бо вони коаліція, і разом підуть окремим блоком на вибори!

  Газ- це те на чому спекулюють політики постійно, тому говорити про газ це лити олію у полум`я

avatar

студент

01 серпня 2015 01:22

Ну хто з ким разом пійде - це ще питання. А ось те, що каспрукова команда не впевнена у своїх силах та перемозі - це очевидно з нервової реакції "наставниці" Каспрука пані Карімової.

avatar

Доцент

01 серпня 2015 13:35

Да у карімовоі істеріка як наслідок важкоі психічноі травми. Головне що з неб сперечатися ніхто не збирається вона ні в чому не розуміється все одно

avatar

Петя

01 серпня 2015 14:49

Я в шоці від тупості Якимчук. Пуста лялька, Господи... Ніякої компетентності. Тепер вже Куліш в смичці з Проданами (разом же "дружать" проти Каспрука) готують на вибори нове жіноче Недаразумєніє.

avatar

Житель міста

01 серпня 2015 15:50

Такі коменти може писати не житель міста, а провокатор міста.

Якби навіть і спробува балатуватись в мери, нічого в тому страшного не було б. 

І самозванець Шморгун, який себе в одній з статей назвав себе спеціалістом з виборчих компаній, такий самий провокатор, звідки він висосав інформацію, про якісь ставки на Якимчук невідомо !

avatar

!!!

01 серпня 2015 19:30

Киця прокурора в мери йде. Киця-мурлиця, буде пісеньки співати ,дурних чернівчан звабляти. 

avatar

Кіт Васька

02 серпня 2015 16:25

Михайло не просто спеціаліст - він прекрасний спеціаліст. шкода, що зв,язався з політичною невдахою Ванзуряком-молодшим. Навіть Шморгуну не в силі витягти цього телепня на пристойний рівень. А у Якимчук когось схожого на Шморгуна і близько нема. Тому такі смішні дитячо-жіночі проколи/приколи.

avatar

Про Шморгуна до !!!

02 серпня 2015 21:31