Путильські лісівники заробляють найбільше

Путильські лісівники заробляють найбільше

24.10.2012, 15:54

ПУТИЛЬСЬКІ ЛІСІВНИКИ ЗАРОБЛЯЮТЬ НАЙБІЛЬШЕ серед шести держлісгоспів області

         За підсумками  фінансово-економічної  діяльності  за дев»ять місяців нинішнього року  середня заробітна плата в ДП «Путильське лісове господарство» становить 3,1 тисячу  гривень. Це на 15 відсотків більше порівняно з відповідним періодом минулого року. 378  працівників підприємства  вчасно та в повному обсязі отримують  зароблене.

         Обсяг реалізованої продукції за дев»ять місяців  склав  понад 32 мільйони гривень із зростанням більш як на 12 відсотків порівняно з відповідним періодом минулого року.     Обсяги реалізованої продукції власного виробництва становить 28,6 мільйона гривень.

-  Це підвалини  нашої подальшої діяльності, - говорить директор підприємства, депутат Путильської районної ради Петро Фрей. – Зароблені кошти  йдуть на виплату заробітної плати, сплату податків, ведення лісового господарства , на яке з державного бюджету нам виділяють лише 6 відсотків від потреби,  решту  мусимо забезпечити   власними зусиллями .

       Нині саме лісове господарство визначає економічний стан, є основним роботодавцем  гірського Путильського району,  наповнювачем дохідної частини бюджету Нинішнього року  підприємство сплатило податків 7874 тисяч гривень. Зокрема,  до державного бюджету 1617 тисяч гривень, до місцевого – 1941 тисячу гривень, внесків до державних цільових фондів 4316 тисяч гривень.

 Прес-служба Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства .

На фото:в деревообробному цеху ДП «Путильське ЛГ»

Фото Олени ЧАЙКИ.

1