Путильські депутати розпорядилися грошима на ремонт дороги, які залучив нардеп Рибак

Путильські депутати розпорядилися грошима на ремонт дороги, які залучив нардеп Рибак

19.08.2017, 14:47

У Путилі сьогодні відбулася позачергова сесія Путильської районної ради з основним питанням порядку денного: про нагальне використання додаткових 5 млн.грн. на ремонт автодороги Чернівці-Путила. Нагадаємо, згідно розпорядження Кабінету Міністрів України, на ремонт ділянки дороги Р-62 "Підзахаричі-Розтоки" з Державного бюджету для Путильського району виділено додаткових 5 000 000 грн.  

Так як балансоутримувачем відповідної дороги є Служба автомобільних доріг, то нардеп Рибак запропонував місцевій владі передати рішенням сесії районної ради ці кошти САД у Чернівецькій області та надати можливість виконати ремонтні роботи.

- У розмові з головою Путильської РДА запропонував вийти з відпустки та підготувати належним чином документи для подальшого прийняття рішення сесією райради.  Не час "загоряти на морях чи почивати на лаврах". Пора хоч щось зробити для свого району.  У відповідь, отримав позитивні запевнення та маю надію, що все буде зроблено! - повідомляв Іван Рибак. 

Сьогодні депутати одноголосно проголосували за те, що кошти будуть передані Службі автодоріг Чернівецької області, а саму Службу визначать замовником виконання ремонтних робіт. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман додатково виділив ще 5 мільйонів на ремонт путильських доріг

- Суботній святковий ранок розпочався з проведення постійних комісій та Колегії перед проведенням позачергової сесії Путильської районної ради з питання нагального використання додаткових 5 млн.грн., на ремонт автодороги Чернівці-Путила, - написав Іван Рибак на своїй сторінці у ФБ. - Кошти будуть передані Службі автодоріг Чернівецької області та визначено САД замовником виконання ремонтних робіт. Дякую депутатам райради за одноголосну підтримку моєї пропозиції та керівнику Служби автодоріг області за блискавичну підготовку документів.

Довідково

У липні 2017 року лідером за показниками роботи в окрузі знову став Іван РИБАК. Про це повідомила прес–служба народного депутата. 

Народний обранець постійно відвідує Кіцманський, Путильський, Сторожинецький та Вижницький райони, що входять до його виборчого округу. У липні він здійснив 15 таких робочих поїздок та провів 6 особистих прийомів. Незважаючи на офіційні парламентські канікули, така робота продовжується і в серпні.

“Тільки постійний діалог з громадами дає можливість вирішувати більше питань, що турбують людей. Завдяки безпосереднім зустрічам з мешканцями, мені вдається привертати увагу Уряду до важливих об’єктів, про які завжди йдеться у зверненнях до громадських приймалень або під час особистих прийомів”, - підкреслює Іван РИБАК. 

Основну увагу народний депутат приділяє фінансуванню та реалізації в окрузі інфраструктурних і соціальних проектів, а також розв’язанню соціальних проблем жителів Кіцманщини, Сторожинеччини, Вижниччини та Путильщини. Потрібно зауважити, що Іван РИБАК не вперше лідирує в депутатських рейтингах. Згідно з моніторингом ОПОРИ, минулого року він увійшов до п’ятірки лідерів серед народних обранців за результатами сукупних показників річної роботи.

1