Пуршага завершить будівельні роботи в перинатальному центрі до 10 березня

Пуршага завершить будівельні роботи в перинатальному центрі до 10 березня

15.01.2020, 19:51

Працівники міського пологового будинку №1 перейдуть у приміщення перинатального центру до 10 березня 2020 року.

Про це, 14 січня, в ході зустрічі з колективом КНП «Міський клінічний пологовий будинок №1» повідомив перший заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Богдан Ковалюк.

- Приміщення перинатального центру майже готове. Заплановано, що до 10 березня 2020 року на даному об’єкті мають повністю завершитись будівельні роботи. Очікуємо отримати сертифікат на будівлю. З наступного тижня заплановано розпочати перевезення медичного обладнання, яке знаходиться на складах Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Чернівецької ОДА. Водночас, здійснюються підготовчі дії щодо кадрового складу перинатального центру. Колектив пологового будинку №1 у повному складі буде переведений у новий пологодопоміжний заклад – перинатальний центр. При цьому, жодні юридичні, правові та фінансові наслідки даних змін на колектив не вплинуть, - відзначив Богдан Ковалюк.

Оскільки до 10 березня 2020 року мають завершитись будівельні роботи, медичний персонал зможе перейти у нове приміщення після цієї дати, познайомитись із будівлею і обжитись.

Також працівників закликали визначити потребу в додатковому медичному обладнанні, відповідно до структурних підрозділів перинатального центру. Це необхідно для того, щоб паралельно до завершення будівельних робіт були проведенні процедури закупівель.

Зі свого боку присутня на зустрічі в. о. заступника голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак зосередила увагу на зміні принципу фінансування закладів охорони здоров’я та на укладанні угод із Національною службою здоров’я України.

Опісля представники Чернівецької ОДА та Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА поспілкувались із медичними працівниками у форматі «запитання-відповідь».

На фото: Покроковий, щоденний контроль завершення будівельних робіт перинатального центру

1