Пункт прийому візових анкет в Чернівцях відкриють до кінця серпня на розі вулиць Червоноармійської та Садової

Пункт прийому візових анкет в Чернівцях відкриють до кінця серпня на розі вулиць Червоноармійської та Садової

07.07.2013, 21:11

Попередньо планується, що пункт прийому візових анкет, який  Генеральне Консульство Республіки Польща у Львові планує відкрити також у Чернівцях,   знаходитиметься на розі вулиць Червоноармійської та Садової. Про це повідомляє прес-служба ОДА. «Крайова влада готова допомогти у вирішенні цього питання та максимально сприятиме якнайшвидшому відкриттю такого пункту, який є надзвичайно потрібним для буковинців. Переконаний, що це сприятиме розвитку українсько-польських відносин та свідчитиме про євроінтеграційні прагнення нашої країни», - наголосив перший заступник голови обласної державної адміністрації Георгій Галиць під час зустрічі із Генеральним Консулом Республіки Польща у Львові Ярославом Дроздом.

         Ярослав Дрозд (на фото) повідомив, що Генеральним консульством Республіки Польща в Україні заплановано відкриття Пункту прийому візових анкет у Чернівцях орієнтовно в першій половині серпня. «Таким чином, жителі вашого регіону матимуть змогу подавати документи на отримання польської візи, не виїжджаючи за межі обласного центру», - додав він. Беззаперечну важливість та зручність для буковинців такої послуги, підсумовуючи зустріч, підтвердили обидві сторони переговорів.

З Генеральним консулом Республіки Польща у Львові Ярославом Дроздом, який відвідав Чернівці у зв’язку із запланованим відкриттям у нашому місті візового Центру зустрівся також Голова обласної ради Михайло Гайничеру.  Про це повідомляє прес-служба обласної ради. Михайло Гайничеру схвально оцінив відкриття зазначеного Центру, який, на його переконання, значно покращить умови для отримання візи всіма мешканцями Чернівецької області, які бажають здійснити поїздки у Польщу. Він зауважив, що Чернівецька область має давні партнерські стосунки із регіонами Польщі, а офіційна позиція польської сторони щодо України дає підстави сподіватись подальше зміцнення стосунків.  Голова обласної ради висловився за розширення співпраці між регіонами України та Польщі, зокрема, у галузі економіки, культурній та мистецькій сферах, щодо створення умов для подорожей молоді та студентів двох країн. Він запевнив у готовності надавати всебічну підтримку діяльності консульства щодо поглиблення такого співробітництва.

Генеральний консул, зі своєї сторони запевнив, що візовий Центр у Чернівцях буде відкритий до кінця серпня поточного року і сприятиме спрощенню процедури отримання віз для мешканців Чернівецької області, яким буде запропоновано увесь комплекс послуг для отримання візи у максимально стислі строки. Він також висловився за встановлення та розширення контактів між окремими територіальними громадами та представниками бізнесових кіл двох країн, підготовку та реалізацію різнопланових взаємно цікавих проектів та заходів.

1


КОМЕНТАРІ (1)

По программе «TOYOTA AUTOCENTER» формируя свою собственную сеть менеджеров,
Вы получите от $70 000 на собственный автомобиль и до $15 000 за каждого нового
«Менеджера Online». Программа ждёт запуска и будет открыта 20 июля 2013 года.
Уже сейчас Вы можете получить свою сеть менеджеров при открытии программы.
Зарегистрируйтесь на сайте http://toyota-autocenter.com/?mgr=BEER45
в предварительный список и просто расскажите об этой возможности.

avatar

Nik

07 липня 2013 20:45