Приворокам – 600!

Приворокам – 600!

17.09.2018, 09:46

Урочистості з нагоди 600-ліття від дня першої письмової згадки про с. Привороки Глибоцького району відбулися сьогодні, 16 вересня. Участь у святкуванні поважного ювілею взяв керівник представницької влади краю Іван Мунтян.

Посадовець привітав громаду села та численних гостей зі святом. «На цій землі здавна жили та працювали пліч-о-пліч справжні ґазди, які свято вірили в Бога та старанно працювали, аби жити заможно та достойно. Прикметно, що сьогоднішні мешканці Привороків гідно продовжують традиції своїх прадідів», – наголосив голова Чернівецької обласної ради.

Опісля, Іван Мунтян разом із депутатом обласної ради Аурелом Рошкою нагородив жителів Приворок, які найбільше долучилися до соціально-економічного розвитку села, Почесними грамотами та годинниками Чернівецької обласної ради.

Завітав на урочистості, що відбулися у Привороках на моїй рідній Глибоччині з нагоди 600-літнього ювілею від дня першої письмової згадки про село, разом із депутатом крайового парламенту Аурелом Рошкою, - поділився враженнями Іван Мунтян. 

- Вітаючи жителів Привороків та гостей урочистостей з поважним ювілеєм, відзначив, що на цій землі здавна жили та працювали пліч-о-пліч справжні ґазди, які свято вірили в Господа Бога та старанно працювали, аби жити заможно та достойно. Прикметно, що сьогоднішні мешканці Приворок гідно продовжують традиції своїх прадідів.

- Висловив вдячність усім приворочанам, які допомагали та продовжують допомагати нашим захисникам на Сході України. Побажав міцного здоров’я, щастя миру, добра, Божої ласки та рясних Божих благословінь. Жителів села, які найбільше долучилися до його розвитку, нагородив Почесними грамотами та годинниками обласної ради, - написав Іван Мунтян на своїй сторінці у ФБ. 

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1