Привітання начальника управління СБ України в Чернівецькій області Руслана Сторожука з нагоди Дня захисника України

Привітання начальника управління СБ України в Чернівецькій області Руслана Сторожука з нагоди Дня захисника України

13.10.2018, 22:29

Шановні буковинці!

Вже вп’яте 14 жовтня ми відзначаємо День захисника України. Ця дата вибрана не випадково, адже з давніх-давен Пресвята Богородиця вважається покровителькою славного козацтва, також у цей день створилася Українська повстанська армія. Це — свято спадкоємності славних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні.

Понад 70 років Україна не знала війни. Ми пишалися тим, що у буремні 90–ті, в час народження нової держави, вдалося зберегти мир. Але війна не обійшла нас тепер. П’ятий рік на сході України чути постріли й вибухи, гинуть найкращі сини України – захисники рідної землі. Сьогодні ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих героїв, котрі стали на смертельну боротьбу з ненависним ворогом за волю України, і, зокрема, тих воїнів, які загинули на Сході нашої держави протягом останніх п’яти років.

Я з гордістю можу сказати, що серед вірних захисників України є і особовий склад Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області. Cлужіння своїй Батьківщині - це більше, ніж професія. Це - величезна любов, сила волі й патріотизм.

Тож сьогодні сердечно вітаю Вас зі святом! Бажаю стійкості, мужності, успіхів, міцного козацького здоров'я, незламної волі до перемоги, сили духу, наснаги у плідній праці на благо народу. А ще - мирного неба над головою, щастя, добра, благополуччя та удачі в усіх своїх починаннях. Нехай Пресвята Богородиця оберігає Вас та Ваші родини!

Слава Україні!
Героям слава!

З повагою 

начальник Управління СБ України в Чернівецькій області Руслан Сторожук

1