Привітання голови обласної ради Івана Мунтяна з нагоди Дня Збройних Сил України

Привітання голови обласної ради Івана Мунтяна з нагоди Дня Збройних Сил України

06.12.2017, 08:37

ПРИВІТАННЯ Голови Чернівецької обласної ради Івана МУНТЯНА з нагоди Дня Збройних Сил України

Товариші офіцери, прапорщики, старшини, сержанти, солдати та службовці Збройних Сил! Поважні ветерани, учасники та інваліди війни!

Шановні краяни!

 Від імені крайової представницької влади, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто щиро та сердечно вітаю вас з нагоди Дня Збройних Сил України!

Увінчане безсмертною славою ратних подвигів та історичних перемог, сучасне українське військо у запеклім двобої з російськими окупантами та їх поплічниками на полі бою довело народові України, іншим народам та країнам світу свою спроможність захистити честь та гідність України і дати гідну відсіч будь-якому нападнику.

Ми пишаємось життєвим подвигом кращих синів та доньок Буковинської землі, які мужньо стали на захист завоювань Революції Гідності та зупинили російських агресорів на Сході України.

Сьогодні Збройні Сили України оновлюються, міцніють та за правом набувають слави однієї із наймогутніших армій Європи. Вбачаю у цьому вашу особисту заслугу та бойову звитягу ваших побратимів.

Щиросердно зичу вам, дорогі оборонці української землі, міцного здоров’я, щастя та сімейного затишку, життєдайної Господньої ласки, земних гараздів та статків, нових успіхів в житті та ратній праці в ім’я зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини!

 Зі щирою повагою

 Голова обласної ради                                                                      Іван Мунтян

1