Прирівняти до державної зради розкрадання гуманітарної допомоги пропонує нардеп з Буковини

Прирівняти до державної зради розкрадання гуманітарної допомоги пропонує нардеп з Буковини

08.05.2022, 14:39

Розкрадання гуманітарної допомоги потрібно прирівняти до державної зради. 

Таке переконання висловив народний депутат України від одного з виборчих округів Чернівецької області Максим Заремський

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова повідомила про п'ять фактів можливих зловживань з гумдопомогою на Буковині

- Дуже багато звернень про допомогу! Хочу повідомити: що не маю волонтерської організації, не розподіляю гуманітарну допомогу, не маю фінансових фондів, - розповів про власну волонтерську діяльність парламентар. -  Вся моя допомога є ОСОБИСТОЮ! З власних коштів, зарплати та збережень. Все що маю я віддаю на армію, а також на те, щоб підтримати наших захисників, волонтерів, людей з округу та вимушених переселенців. Хочеться, щоб побільше чиновників так працювали та думали за людей, особливо депутати, і не стояли осторонь та з’являлись тільки перед виборами, або  зараз десь збоку для вигляду. Долучаюсь своєю частиною допомоги для нашої перемоги, але не можу задовільнити всі запити та прохання. Був, є і буду з людьми! Чим маю змогу, тим допомагаю: поставтесь з розумінням.

- І ще визнаю! Я точно так не вмію! Не вмію так вміло перефарбовуватися, перекидатися з партії в партію, награно допомагати, замовляти в журналістів статті про себе та випуски, перефарбовуватися та пристосовуватись, як роблять деякі наші діючі та екс-«політики». І все це заради одного?! Вернутись назад до влади! Деякі «ніби», а може й справді, почали допомагати армії, але це не заслуга їхня, а обов’язок, спокута за те, що у свій час розкрадали все та «деребанили!». Чому ж Ви так не захищали рідний край, коли був мирний час, чому не допомагали людям, чому «дерибанили» кошти, де тільки можна? Звертаюсь до простих людей: не підтримуйте тих, хто був при владі та не підтримував країну, рідний край, тих, хто «дерибанив» кошти (вони не міняються!), тих, хто був при владі декілька скликань ВРУ, не дайте себе зараз обманути та забути все те, що вони наробили до війни, а деякі роблять і зараз, думаючи лише за своє збагачення. Поки одне: все для підтримки армії, робимо все для перемоги, а далі, точно всіх про все запитаємо!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Украв п’ять “швидких” із гумдопомоги": гендиректор обллікарні, якого підозрюють у зловживаннях, перебуває в чернівецькому СІЗО

 - Щодо деяких актуальних питань, моя позиція така: спочатку потрібно вивчити умови тимчасово переміщених людей в межах території України та допомогти з вирішенням проблем. Багато внутрішніх переселенців по різних установах та організаціях і з різними умовами життя. Ці проблеми «накладаються» на місцеве самоврядування та місцевих волонтерів і людей. А пізніше вже слід відвідувати країни Європи, які надали притулок нашим громадянам. Але моя думка, що для цього є відповідні організації та консульства. Багато викликів та проблем зараз потребують вирішення всередині країни! Але що не приємно, то це те, що деякі рівняють всіх під один «гребінець» і поливають брудом. Був, є і буду з людьми! Працюю далі, - заявив Максим Заремський. 

 



Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.   

 

1