Приміщення транспортної прокуратури у Чернівцях можуть передати  для потреб спецшколи-інтернату № 2, - Іван Мунтян

Приміщення транспортної прокуратури у Чернівцях можуть передати для потреб спецшколи-інтернату № 2, - Іван Мунтян

06.09.2019, 12:35

Упродовж п’яти каденцій депутатства в облраді нинішній голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян завжди намагався надати необхідну допомогу Чернівецькій спецшколі-інтернат № 2.

 Давно знаю про цей навчальний заклад. Адже ні брак приміщень, ні поважний вік шкільної споруди не заважають колективу цієї школи за активної допомоги численних спонсорів та меценатів крокувати, як кажуть, в ногу із часом. Тут працюють ентузіасти і новатори, які заслуговують найщирішої вдячності, - пояснив свою позицію Іван Мунтян. - І далі робитиму це як керівник крайової представницької влади.

- Щороку ми виділяли кошти на ремонт окремих класів, школі вдалося відремонтувати цокольне приміщення для розташування додаткових кабінетів, і завдяки колективу та керівнику все це утримується і зберігаться у чудовому стані. Усвідомлюю, що нинішня реформа освітньої системи не надто прихильна до шкіл-інтернатів. Тому це вже наше завдання - зберегти цей надзвичайно необхідний заклад і його колектив.

- Колектив і батьки саме звернулися за сприянням у розширенні навчальних площ для школи-інтернату. Зараз звільнилися прилеглі до школи приміщення, які займала транспортна прокуратура. Планую внести на розгляд найближчої сесії обласної ради звернення до органів центральної влади щодо цього питання, - пообіцяв Іван Мунтян. 

Посадовець оглянув спортивний майданчик, який тут облаштований за кошти фонду соціально-економічного розвитку. На роботи з його реконструкції було виділено 2 млн 41 тис. грн, і зараз це чудова сучасна ігрова зона для дітей різного віку. 

1