При спробі купити квиток на літак до Чернівців на сайті 'Мотор Січі' виникає помилка

При спробі купити квиток на літак до Чернівців на сайті "Мотор Січі" виникає помилка

08.04.2021, 11:38

При спробі купити квиток до Чернівців на сайті "Мотор Січі" виявилася невдалою, то в той час як інший український авіаперевізник продає квитки на своєму сайті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Чернівців до Києва літатиме ще одна авіакомпанія, хоча рейси "Мотор Січі" вже під загрозою зриву

Авіакомпанія Windrose відкрила продаж квитків на прямі регулярні рейси з Києва до Чернівців.

Про це пише портал  avianews.com.

Згідно з розкладом, польоти почнуться з 1 червня з аеропорту Бориспіль. Вони будуть виконуватися тричі на тиждень: по вівторках, четвергах і неділях в денний час.

Вильоти з Києва заплановані на 15:15 з прибуттям до Чернівців о 16:50. З Чернівців літак Windrose буде вилітати о 17:30 і прилітати до Києва о 19:05. Час у дорозі становитиме 1 година 35 хвилин.

Windrose продає авіаквитки Київ-Чернівці за ціною від 720 грн в один бік. В ціну включена перевезення 7 кг ручної поклажі і 23 кг багажу.

Раніше польоти з аеропорту Київ (Жуляни) до Чернівців з 12 квітня анонсувала авіакомпанія "Мотор Січ". Новина про новий рейс все ще розміщена на сайті авіакомпанії, а Чернівці значаться в формі для бронювання. Однак при спробі купити авіаквитки система видає помилку, вказуючи, що "варіанти перевезення не знайдені".

Регулярні рейси з аеропорту Чернівці були припинені в 2020 році після введення карантинних обмежень на авіасполучення в Україні. До цього моменту в місто з Києва літала МАУ.

1