Провокаційні листівки проти Каспрука на складі, який використовувала Інга Маковецька, це маячня і дурня, - перший заступник голови облради

Провокаційні листівки проти Каспрука на складі, який використовувала Інга Маковецька, це маячня і дурня, - перший заступник голови облради

07.05.2017, 11:15

Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька назвала "маячнею" справу щодо зберігання і розповсюдження провокаційних листівок напередодні місцевих виборів у травні 2014 року, в якій її звинувачували.

Про це Маковецька сказала в ефірі програми "Без емоцій", яка виходить в ефір на телеканалі "Чернівецький промінь".

Зокрема, на запитання ведучого Святослава Вишинського щодо справи з розповсюдженням листівок у 2014 році, перший заступник голови облради відповіла.

"Розумієте, якби там справді був якийсь злочин, то напевно все-таки ця справа була доведена до кінця, і був би якийсь кримінал", - сказала вона.

"Я була тільки свідком у цій справі, і все. Я була викликана на допит два рази. І все. Не було, я так думаю, ніяких доказів. І це була реально якась сфальсифікована маячня і дурня", - додала посадовець.

Нагадаємо, 24 травня 2014 року, напередодні виборів міського голови у Чернівцях депутати міськради від фракції "За Батьківщину" Андрій Кавуля та Юрій Ватаманюк на вулиці Заньковецької виявили підпільний склад з листівками із зображенням кандидата у мери Олексія Каспрука і кандидата у президенти Юлії Тимошенко. Ці листівки без жодних вихідних даних розповсюджували містом у ніч на суботу в період "дня тиші" перед виборами. За повідомленнями представників штабу Каспрука, ці листівки ними не замовлялися.

Пізніше з’ясувалося, що орендарем приміщення, в якому перебувала провокаційна передвиборча друкована продукція, була тодішній журналіст телеканалу "Чернівецький промінь" Інга Маковецька.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

  Це факт який дійсно був, мєнти затягували й всіляко заважали активістам попасти в офіс арендований Маковецькою навіть прибіг її адвокат! Усі ніч по вул. Заньковецькій їздили преставники рідного міста, ото ж я не здивований що ця справа не дійшла суду, оскільки всі ключові посади займають або самі регіонали, або їх протеже які перефарбувалися в кольори інших партій!!!
avatar

Ivan Young

09 травня 2017 09:50