Протидія спробам чернівчан провести збори за розпуск міської ради санкціонована на рівні області

Протидія спробам чернівчан провести збори за розпуск міської ради санкціонована на рівні області

01.11.2011, 18:13

«Супротив проведенню зборів, який був у суботу, 29 жовтня, і попереднє зневажання наших законних прав  виборців міста Чернівці у вигляді причіпок до відсутності апострофів, ком, у вигляді, нагадую вам, коли вже не було до чого причепитися  - незаконної вимоги надати копії паспортів  - це все одного поля ягоди, - заявив під час прес-конференції один з координаторів Ініціативної групи «Спільними зусиллями захистимо Чернівці» Юрій Івашин. - Дозвіл на це, я в цьому глибоко переконаний, зверху, височайший дозвіл зверху, покровительство на рівні області. І кінця цьому не буде. Поки буде ця влада вона буде діяти так».

"Мені зателефонував Валерій Сарафінчан і сказав:  щойно тут був правник Попов, під'їхав до центрального входу в "Черемош", пересвідчився, що двері перекриті сів у таксі і поїхав. Що там шукав правник Попов, який захищає в судах інтереси міської ради я не знаю", - продовжив Юрій Івашин.

А Валерій Сарафінчан до цього додав "ми змогли зробити відеозапис дійства. з якого чітко видно, хто був керівником сценарію проведення цих зборів. Видно було, що головуючий, як мені сказали доктор-анестезіолог, ніколи в житті збори не проводив. Мені щиро шкода таких людей. Їх кидають під танк, вони мають виконати роботу, але вони не знають як... Найкраще це видно було, коли ці збори вже проголосували проти проведення референдуму, Попов зробив головуючому жест - закінчуй і розбіглися. Оці моменти засвідчують відсутність демократичних перетворень у Чернівцях. Засвідчують те, що все робиться за вказівкою. Цього дня влада зробила усе, щоб зірвати збори".

- Суботні події говорять про одне: влада боїться власного народу. Влада застосовує, починає застосовувати силові сценарії. Я думаю, це початок кінця влади, будь-яка влада, яка розігрує такі сценарії, з цього вона починає свій кінець, - перконаний Юрій Скорейко, член групи "Спільними зусиллями захистимо Чернівці".



КОМЕНТАРІ (3)

ВРАЖАЮЧА БЕЗПОМІЧНІСТЬ! РІЧ У ТІМ, ЩО В СУБОТУ НА ЗБОРИ В ЧЕРЕМОШ НЕ ЗІБРАЛАСЯ НЕОБХІДНА КІЛЬКІСТЬ ЛЮДЕЙ, НА ЯКИХ РОЗРАХОВУВАЛИ ОРГАНІЗАТОРИ, І ТОМУ ЇМ ДОВЕЛОСЯ ПРОСТО ВТЕКТИ З МІСЦЯ ПОДІЇ, ЗАЛИШИЛИ ОДНОГО САРАКУ САРАФІНЧАНА, АЛЕ ВІН ВЖЕ НЕ ЛЯТО, ЗАБИВАТИ В ЧУЖІ ВОРОТО РОЗУЧИВСЯ. БІДА З ВАМИ ТАЙ ГОДІ, 

avatar

учасник зборів

01 листопада 2011 16:57

Нє, ну нормально не могли провести збори. Це все рівно, що я замовив ресторан на своє весілля, прихожу зі своїми гостями, а мені офіціанти кажуть: заходьте-заходьте, там вас уже чекають люди, що прийшля до вас на весілля. Прикольно виходить.

avatar

Сарафінчан

01 листопада 2011 17:05

Быдло, как скот загнали в зал, чтобы паханы свободно могли продолжать грабить область... А потом шестерки этих паханов оставляют комментарии

avatar

Олег

02 листопада 2011 10:03