Просто попід вікнами чернівецького театру розмістили генделик

Просто попід вікнами чернівецького театру розмістили генделик

21.06.2022, 12:31

Просто під стіною Чернівецького обласного музично-драматичного театру імені О. Кобилянської власники кафе розклали великі парасолі, а під ними - стільці зі столиками. Вочевидь, передбачається, що просто під вікнами "храму Мельпомени" відвідувачі зможуть смакувати їжу та напої.

Такою картиною обурилася працівниця театру Тетяна Цісельська, пише molbuk.ua.

"Ціна питання???? По чому опіум для народу?????" - написала Тетяна Цісельська. Вона також додала світлини. На них видно, що парасолі навіть закривають краєвид із вікна театру.

У коментарях читачі обурилися, а заступниця начальника управління комунальної власності ЧМР Тетяна Шепелько "тегнула" директора департаменту урбаністики та архітектури Чернівецької міської ради Андрія Тимофійчука. Чиновник відреагував, пообіцявши, що в ситуації розберуться і що дозвільних документів на встановлення такої конструкції у власника немає.

"Паспорт прив‘язки (дозвільний документ у даному випадку) відсутній. Направлені представники управління порядку та контролю за благоустроєм для проведення перевірки. Дякую за пильність", - написав Андрій Тимофійчук.

 

Джерело: molbuk.ua

 

 

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua   

 

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

1