Пропагандистська піраміда Порошенка «він – патріот України, а я – нібито «рука Кремля» повністю розсипалась, - Тимошенко у Чернівцях

Пропагандистська піраміда Порошенка «він – патріот України, а я – нібито «рука Кремля» повністю розсипалась, - Тимошенко у Чернівцях

03.11.2018, 14:47
Голова Партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що оприлюднений так званий «санкційний список» Російської Федерації підтвердив маніпулятивну технологію чинного президента Петра Порошенка, яку він напередодні старту виборчої кампанії використовує для дискредитації найближчих політичних опонентів, безпідставно звинувачуючи їх проросійській орієнтації.

«Пропагандистська піраміда Порошенка, яку він будував проти мене, повністю розсипалась», – сказала Юлія Тимошенко під час прес-конференції у м. Чернівці, де вона перебуває із робочим візитом.

Парламентарій нагадала, що Петро Порошенко детально вибудовував головну стратегію перемоги на другий президентський термін, базуючись на брудній технології, що «він – патріот України, а я – нібито «рука Кремля». Проте «санкційний список» країни-агресора Російської Федерації підтвердив нікчемність таких обвинувачень.

«Порошенко і його корупційне оточення не потрапили під санкції країни-агресора Російської Федерації. Це якраз горить про те, що це – одне ціле, у тому числі і щодо бізнесу на війні», – зауважила вона.

«А наша команда потрапили в цей санкційний список, тому що ми не сповідуємо подвійних стандартів, виступаємо за незалежність, а за волю і мир боремося із всією віддачею», – підсумувала парламентарій.

1