Прокурори розслабляються на футболі

Прокурори розслабляються на футболі

21.11.2011, 19:06

Кубок вибороли прокурори Першотравневого  та Герцаївського районів

З метою популяризації здорового способу життя та у зв’язку з 20-ю річницею святкування Дня працівників прокуратури України профспілковий комітет Чернівецької обласної прокуратури зорганізував і провів минулими вихідними турнір з міні-футболу серед своїх співробітників.

 Цікавими й напруженими були матчі у кожній з двох груп, адже до півфіналу потрапляли лише по дві команди, які й продовжували боротьбу за головний трофей змагань.

 В результаті впертої, інтригуючої боротьби до півфіналу увійшли колективи: облапарату; збірні команди Першотравневого м.Чернівців та Герцаївського районів; прокуратур Кіцманського, Заставнівського районів та м.Чернівців; Шевченківської м.Чернівців, Новоселицької та Глибоцької районних прокуратур.

 У першому півфіналі команда облапарату з рахунком 3:1 здолала своїх суперників – збірну Кіцманського, Заставнівського районів та м.Чернівців. У другому з рахунком 5:1 першотравневці і герцаївці обіграли колектив Шевченківської, Новоселицької та Глибоцької районних прокуратур.

 Отож, за третє місце змагалися команда Кіцманського, Заставнівського районних та Чернівецької міської прокуратур і представники Шевченківського, Новоселицького та Глибоцького районів, які і стали бронзовими призерами турніру, обігравши своїх суперників з рахунком 4:2.

 Фінал виправдав усі сподівання глядачів: інтрига, напружена боротьба тривали аж до фінального свистка головного арбітра змагань – Василя Яшана, який, до речі, досить кваліфіковано виконав свою роботу. Амбіційна і значно молодша за віком гравців команда прокуратур Першотравневого та Герцаївського районів таки обіграла своїх старших колег з рахунком 2:1.

 Кращим бомбардиром турніру визнано помічника прокурора Шевченківського району м.Чернівців Сергія ПАВЧУКА, а голкіпером – помічника прокурора Герцаївського району Маріуса ПОПА, - повідомили "BukNEWS" прес-службі прокуратури Чернівецької області.