Прокуратура розслідує справу Сокирянської швидкої, про яку першим повідомив BukNews

Прокуратура розслідує справу Сокирянської швидкої, про яку першим повідомив BukNews

22.11.2013, 23:38

Прокуратура Сокирянського району Чернівецької області завершила перевірку за зверненням жителів цього райцентру щодо перевищення службових повноважень службовими особами Центральної районної лікарні, про що інформували громадськість і місцеві ЗМІ. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

За даними прокуратури, службові особи Сокирянського відділення обласної комунальної установи Чернівецького обласного центру екстреної медичної допомоги та невідкладної медичної допомоги Сокирянської ЦРЛ вчинили дії, які виходять за межі наданих їм повноважень. А саме використовували автомобілі швидкої медичної допомоги у власних цілях.

Вказані відомості 22.11.2013 року внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.365 (перевищення влади або службових повноважень) КК України. Досудове розслідування триває.

Раніше ми повідомляли: Головний лікар Сокирянської центральної районної лікарні використовує службовий транспорт у власних цілях?
03.11.2013, 17:46
 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Юрій Чорней оперативно висвітлює любий матеріал без будь яких поперадніх домовленостей. Тільки вишліть йому на ємейл. Це вам не Кобевко і Зарайський, де бабло стоїть на першому місці.
avatar

Клоун

23 листопада 2013 18:35