Прокуратура оголосила про підозру затриманим у вчиненні двох умисних вбивств на території Чернівців

Прокуратура оголосила про підозру затриманим у вчиненні двох умисних вбивств на території Чернівців

13.08.2015, 17:21

Встановлено, що 06.08.2015 під час спільного розпивання спиртних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, підозрювані вчинили з мешканцем  м. Чернівці конфлікт, у ході якого, діючи за попередньою змовою, спричинили йому тілесні ушкодження, які призвели до смерті останнього.

У подальшому, з метою приховання слідів вчинення злочину, останні перенесли труп потерпілого у лісосмугу, де прикопали та закидали камінням.

Крім того, 07.08.2015 підозрювані будучи в стані алкогольного сп’яніння, прийшли до своєї знайомої, де під час перебування у приміщенні квартири, діючи за попередньою змовою, нанесли їй чисельні ножові поранення, від яких остання померла.

Після вчинення останнього вбивства злочинці були затримані працівниками органів внутрішніх справ та прокуратури по гарячим слідам.

На даний час цим особам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктами 1, 12 частиною 2 статті 115 КК України - умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині (умисне вбивство), за кваліфікуючою ознакою: умисне вбивство двох або більше осіб; вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Судом обрано їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Стан досудового розслідування у кримінальному провадженні перебуває на контролі прокуратури області.

Прес-служба прокуратури області

1