Продана попросили на вихід з речами, а Шиба злякався телекамер

Продана попросили на вихід з речами, а Шиба злякався телекамер

23.04.2019, 14:50

Олексій Каспрук, якого сьогодні суд поновив на посаді мера Чернівців, прийшов до міської ради та закликав секретаря ради Василя Продана покинути кабінет міського голови.

Як передає кореспондент molbuk.ua, Каспрук зареєстрував у міськраді судову ухвалу, якою рішення про відставку мера визнано незаконною.

Після цього Каспрук увійшов до кабінету міського голови, в якому за столом сидить Продан. Мер у присутності журналістів вручив секретарю судове рішення та попросив покинути кабінет.



Натомість Продан зателефонував до юридичного управління міськради та покликав начальника Олександра Шибу для того, щоб у його присутності секретар передав печатки міського голови.

Наразі журналісти разом з Проданом і Каспруком очікують Шибу.

Шиба увійшов до кабінету і заявив, що не звик приймати рішення під камерами.

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук буде поновлений на посаді, "коли буде документ на руках".

Про це в коментарі журналістці Галині Єреміці повідомив начальник юридичного управління міськради Олександр Шиба. Він сказав, що він, як і "мабуть більшість чернівчан, почув про це (новину про поновлення Каспрука на посаді мера, - авт.) в онлайн-трансляції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каспрук виграв суд і поновлений на посаді Чернівецького міського голови

"Як тільки буде документ на руках, бодай вступна і резулятивна, зробимо все згідно чинного законодавства", – сказав Шиба.

Водночас він висловив міркування, що міськрада буде подавати апеляцію на сьогоднішнє судове рішення. 

"Я вам поясню так – позиція депутатів завжди була така, що всі рішення, які прийняті, не повинні залишатися просто так, не оскаржені. Тобто, є рішення, воно прийнято депутатським корпусом. І щоразу, по будь-якому рішенню, були зауваження, що ми не повинні визнавати позов... Тому, я думаю, що в цьому випадку так само буде позиція щодо оскарження в апеляційному порядку. Я думаю, це не виняток із правил", - додав Олександр Шиба.


24 квітня о 12.00 в Ратуші (каб.202) відбудеться прес-конференція  Чернівецького міського голови Олексія Каспрука. 

Йтиметься про повернення ситуації у Чернівецькій міській раді в правове русло та основні виклики сьогодення, які стоять перед громадою і  міською владою,  ефективні шляхи їх вирішення.

Джерело: molbuk.ua

Каспрук прийшов до міськради і просить Продана покинути кабінет
Каспрук прийшов до міськради і просить Продана покинути кабінет
Каспрук прийшов до міськради і просить Продана покинути кабінет
1


КОМЕНТАРІ (2)

       Считаю, что и О. КАСПРУК, и В. ПРОДАН - 

      1. Не явлются основными игроками (субъектами) в борьбе за местную власть. Они лишь исполнители двух противоборствующих депутатских группировок в Верховном совете (группировка Бурбака-Яценюка и ежи с ними Рыбак, Федорук и др. и группы О. Продан и др.). 

      2. Как следствие из п.1 - НИ КАСПРУК, НИ ПРОДАН НЕ РАБОТАЛИ И НЕ БУДУТ РАБОТАТЬ НА ЧЕРНОВЧАН!!! Им простые Черновчане до фени!!!

      3. Пока не будет мэром 3-е лицо - НЕЗАВИСИМОЕ НИ ОТ КОГО, А ТАКЖЕ ЧЕСТНОЕ, СПРАВЕДЛИВОЕ И ПРОФЕССИОНАЛЬНОЕ НИЧЕГО ХОРОШЕГО ДЛЯ НАС ГОРОЖАН НЕ БУДЕТ!!! 

     Исходя из выше указанного, призываю Черновчан в 2021 году ВЫБРАТЬ НАШИМ ГЛАВОЙ (МЭРОМ) НОВОЕ ЛИЦО - ЧЕСТНОЕ, СПРАВЕДЛИВОЕ И ПРОФЕССИОНАЛЬНОЕ!!!!!  

      Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина (095-474-37-54

avatar

Правозащитник

23 квітня 2019 16:59

Один Хряк міняє іншого, а від перестановки хряків свинарник не відмивається!(

avatar

123

24 квітня 2019 11:20