Продан знову показав Михайлішина на публіці, який розповів, що у 9-й школі не працює їдальня, а в 1-й - туалет

Продан знову показав Михайлішина на публіці, який розповів, що у 9-й школі не працює їдальня, а в 1-й - туалет

03.10.2017, 19:23

У Чернівцях відбулася прес-конференція депутатів від фракції "Рідне місто" Василя Продана та Віталія Михайлишина.

Вони розповіли про підготовку  навчальних закладів до 1 вересня та котелень до опалювального періоду.

«Хоча кажуть, що місто готове до старту опалювального сезону, я ж переконаний – він буде зірваний», – поділився своєю думкою депутат міської ради Віталій Михайлішин. І порівняв із навчальним роком, коли в міській раді та управлінні освіти звітували, що всі школи до нього готові, але дотепер у окремих є проблеми.

«У 9 школі – ремонт їдальні, діти і зараз не мають де обідати. У 1 школі не працював туалет, дітей раніше відпускали додому. У 2-ій гімназії теж ремонт», – підсумував Михайлішин.

Також поговорили про КП "Чернівціводоканал", не залишилося без уваги питання перевиборів  міської ради та обрання секретаря у Чернівцях.

Проект рішення, який було зареєстровано 26 вересня, спробують внести на розгляд 26 жовтня. Всього зібрано 21 підпис від депутатського корпусу, а для того, щоб місто нарешті отримало секретаря – потрібно 22 голоси. У «Рідному місті» вважають, що це не проблема, голос, якого не вистачає, таки з’явиться.

 Минулого тижня у Києві відбулося засідання парламентської робочої групи для обговорення  питання про дострокові вибори Чернівецької міської ради, у якій також взяли участь мер Олексій Каспрук, голови фракцій міськради, представники юридичного управління та заступник голови ОДА Олег Стецевич.

Однією з претензій до роботи ради, які були надані в листі Каспрука, було те, що вона прийняла вісім рішень, які згодом були скасовані судами.

Крім того, Максим Бурбак заявив, що на рахунках лежать 380 мільйонів гривень, які не використовуються, і міська рада не приймає рішення про перерозподіл цих коштів, тож це є підставою для переобрання.

Відео Сергія ДАНЕВИЧА

Джерело: https://pogliad.ua/, http://times.cv.ua/, https://bukovyna.tv/, http://promin.cv.ua/

1