Продан відключив трансляцію наради, де ділили гроші міста, бо не хоче, щоб чернівчани бачили,  як депутати приймають рішення

Продан відключив трансляцію наради, де ділили гроші міста, бо не хоче, щоб чернівчани бачили, як депутати приймають рішення

24.04.2017, 21:22

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук заявив, що депутат міськради Василь Продан минулого четверга самовільно відключив пряму трансляцію засідання погоджувальної ради, яка транслювалась на офіційному сайті міськради.

Про це Каспрук заявив сьогодні на брифінгу. 

Так, 21 квітня у радіопрограмі "Суть речей" на "Радіо 10" Каспрук повідомив про інцидент із пошкодженими камерами у 202-му кабінеті, де за день до того відбувалося засідання Погоджувальної ради, під час якої депутати вивчали питання розподілу коштів.

"У нас у четвер було засідання погоджувальної ради. Коли сесія зайшла в тупик у питанні розподілу коштів, ми зібралися у 202-му кабінеті. У п’ятницю виявилося, що хтось під час засідання погоджувальної ради пошкодив камери у цьому кабінеті, якими проводився запис. Комусь не цікаво, щоб було видно, що відбувається", - сказав Каспрук.

"У нас було засідання робочої групи - близько 20 депутатів. Чиновники ділили кошти, розписували, йшли по кожному об’єкту. Я не міг там бути фізично присутнім, але працював з людьми, з документами. І дивився у прямому ефірі, бо це транслювалося на сайті міської ради", - сказав міський голова.

"Я дивився перебіг обговорення. Коли постало питання про басейн у 27-ій школі, були думки депутатів, що він нам не потрібен, що не треба давати гроші, я зайшов і пояснив, чому, і як це має бути. Вони були здивовані, звідки я знаю. Вони не думали, що це транслюється на сайті міської ради. Після того, як я вийшов, деякі депутати бочком-бочком-бочком вимкнули комп’ютер, з якого здійснювався прямий ефір. Оце приклад того, з ким мені доводиться працювати. Їм не цікаво, щоб було видно, як вони приймають рішення, що вони говорять і як обговорюють", - додав Каспрук.

Сьогодні на брифінгу Каспрук повідомив, що трансляцію на сайті міськради відключив депутат фракції "Рідне місто" Василь Продан.

"Дізнавшись про те, що це відбувається у прямому ефірі, про те, що йде трансляція на сайті міської ради, деякі депутати були дуже сильно обурені. А по тій картинці, яку я бачив на записі, Василь Продан навіть відключив трансляцію. Це достатньо легко робиться. До речі, після Погоджувальної ради, коли ми ввечері тут збиралися, дві камери були пошкоджені. Хтось дуже не хоче, щоб усі ці засідання відбувалися під запис у прямому ефірі. І щоб могли бачити реакцію кожного", - сказав Каспрук.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Черговий Гебелівський прийом. Чим більша брехня тим швидше у неї повірять.

Пане Каспрук так що Продан уже віддає розпорядження працівникам міської ради? Коли перервалась трансляція чому не було реакції мера і його відповідальних чиновників. Гидко це читати. 

avatar

Чернівчанин

25 квітня 2017 07:37

Черговий Гебелівський прийом. Чим більша брехня тим швидше у неї повірять.

Пане Каспрук так що Продан уже віддає розпорядження працівникам міської ради? Коли перервалась трансляція чому не було реакції мера і його відповідальних чиновників. Гидко це читати. 

avatar

Чернівчанин

25 квітня 2017 07:37

Питання до "відкритого мера", а чому ви відмовилися установити відеокамеру у приймальні міського голови, щоби ми - виборці бачили, хто до вас ходить "вирішувати свої питання"? Скільки можна застосовувати подвійні стандарти? Ви що думаєте, що у чернівцях мешкають суцільні лохи? Це перше. А друге, якщо велася трансляція на сайті міської ради тієї наради депутатів, чому її на сайті немає, щоби прроглянути? Олексію Павловичу, вам не соромно так себе вести?

avatar

Виборець

25 квітня 2017 19:57