Продан віддав Бешлею машину, на якій їздив Чернівецький міський голова

Продан віддав Бешлею машину, на якій їздив Чернівецький міський голова

27.11.2018, 14:13

Виконавчий комітет Чернівецької міської ради закріпив транспортні засоби за структурними підрозділами ратуші.

Як повідомляє molbuk.ua, виконком вніс зміни у рішення, яке передбачає, що за департаментами й управліннями міськради закріплюються автомобілі.

Зокрема, згідно рішення, за міським головою Чернівців закріплюється автомобіль Mercedes Benz S-500 з номерними знаками СЕ 77-01 АС, а також встановлюється ліміт пробігу – 1500 км на місяць.

Також за трьома заступниками міського голови закріпили автомобілі Hyundai Accent (CE81-97BM) з лімітом пробігу 850 км на місяць, Mercedes Benz С220 (СЕ 77-06 АС) з лімітом пробігу 750 км на місяць та БМВ-520 (СЕ 77-11 АС) з лімітом пробігу 750 км на місяць.

Водночас за секретарем виконавчого комітету закріпили автомобіль Мітцубісі-ПС (СЕ 77-02 АС) з лімітом 750 км на місяць.

Також виконком передбачив по одному автомобілю для семи департаментів й управлінь міської ради. Найкомфортабельніше з них авто – Mercedes Benz 200 (СЕ 77-04 АС) з лімітом пробігу 2200 км на місяць – закріпили за департаментом житлово-комунального господарства Чернівців.

Як зазначає видання, під час засідання виконкому секретар міськради Василь Продан заявив, що він відмовляється від службового автомобіля Toyota Prado номерними знаками СЕ 85-40 АМ (ліміт пробігу – 1800 км на місяць), яким раніше користувався міський голова Олексій Каспрук.

“Я не користуюсь службовим автомобілем, тому пропонував би не закріпляти за мною цей автомобіль. А можливо, враховуючи, що це позашляховик, закріпити за двома департаментами – за ДМБК і ЖКГ. Тому що їм треба їхати по об’єктах, по об’єктах серйозних, де немає можливості проїхати”, – пояснив свою пропозицію чиновник.

Виконком схвалив його прохання та закріпив цей позашляховик за департаментом ЖКГ та ДМБК.

Окрім того, виконком проігнорував прохання начальниці управління культури Юлії Сафтенко щодо закріплення за цим структурним підрозділом транспортного засобу. Так, незважаючи на прохання члена виконкому Наталії Фрунзе, на розгляд виконкому це питання навіть не винесли. Натомість запевнили, що внутрішнім розпорядженням транспортного відділу за управлінням культури буде закріплено черговий автомобіль.

 Фото МБ

1