«Продан – секретар? Тоді повішу портрет Януковича в сесійній залі», – О. Каспрук (ВІДЕО)

«Продан – секретар? Тоді повішу портрет Януковича в сесійній залі», – О. Каспрук (ВІДЕО)

26.09.2016, 23:57

На щопонеділковій прес-конференції міський голова розповів про своє бачення обрання серетаря міської ради.

Голова Чернівецької міської ради Олексій Каспрук сподівається, що лідер фракції «Рідне місто» Василь Продан на сесії міськради дотримається свого слова і діятиме згідно законодавства щодо обрання секретаря.

Проте, у міськраді з’явився новий «підписант» – Ростислав Білик. «Каже, що не знав, що тут сесії відбуваються, що його хтось шукає. Дуже сильно хворів, але бачу що вчора «Буковинську милю» пробіг», – прокоментував появу зниклого депутата міськради Олексій Каспрук.

Мер каже, що чітко розуміє кількість голосів у міськраді фракції «Рідне місто», а також родичів, друзів, бізнес-партнерів, підлеглих Василя Продана у інших партіях. Тому запропонував двом політичним партіям «Солідарність» та «Батьківщина» пропонувати кандидатуру на посаду секретаря міської ради.

«Я чітко розумію кількість голосів в Рідному місті, кількість голосів друзів, кумів, підлеглих , бізнес-партнерів Василя Продана в інших політичних силах. Картина була зрозуміла із самого початку. Все залежить від позиції двох політсил – від "Солідарності" та "Батьківщини". Я казав: «Хлопці, ви маєте досвід, можливість, давайте секретаря від "Солідарності", вона два рази спробувала. Від "Батьківщини" - не було спроб. Будуть підписи – це означає, що там за людину, яка була наглядачем за Чернівцями часів Януковича підпишуться представники "Свободи", "Самопомочі", "Батьківщини", "Солідарності". Це вже буде їхня дискусія із виборцями – чи готували вони їх до такого перебігу подій. Я говорив вже півроку тому : є Закон, є повноваження мера, депутатів. Будемо працювати. Продан – секретар? Ну повішу портрет Януковича у сесійній залі. Так, значить так. Списали на гноти революцію Гідності, АТО. Я ж не можу залізти в голову кожного депутата, попросити не брати політичний хабар», сказав міський голова Чернівців Олексій Каспрук.

На фото: Студенти йдуть на Майдан з перевернутими портретами Януковича. 

 

Джерело: http://chv.tv/prodan-sekretar-todi-povishu-portret-yanukovycha-v-sesijnij-zali-o-kaspruk-video.html

1


КОМЕНТАРІ (6)

чим твій тато  каспрук комуняка які вбивці українців відрізняє від януковича?

кулявлобне корупційне і злодійске лайно!

 

avatar

каспруку

27 вересня 2016 08:30

А как ты думал отпрыск красноперый?

avatar

мэру

27 вересня 2016 08:45

Продана не только на секретаря,лучше в меры.Тогда добробут и гравитон и даже сизо останется в комунальной власности.

avatar

27 вересня 2016 12:50

Мер может и портрет Януковича повесить, и сжечь в духовке партбилет НФ, и даже попытаться переобуться в воздухе, но все знают что он ставленник клана Бурбака-Яценюка-Федорука. 

Проблема мера в том, что свита рисовала ему все в розовом цвете. Ты хороший...тебя все любят....любят-любят.... мечтай дальше....Все вокруг довольны жизнью...

avatar

сожги в духовке партбилет НФ

27 вересня 2016 13:45

Каспрук хоче захищатись від Продана портретом Януковича? Як швидко він міняє своїх вождів! Яценюка зрадив на Януковича, зрадив революцію гідності і АТО. Все в житті буває, але щоб так кардинально змінитись... Зрадник!)))

avatar

Людмила Дудченко

27 вересня 2016 15:24

Олексій Павлович, та перестаньте ви! Хто боїться вашого Януковича? Знайшов чим людей лякати.

avatar

Революціонер

27 вересня 2016 15:29