Продан обіцяє дві години доповідати чернівчанам про ремонт доріг в місті (ОНОВЛЕНО о 13.35)

Продан обіцяє дві години доповідати чернівчанам про ремонт доріг в місті (ОНОВЛЕНО о 13.35)

11.01.2019, 08:40

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан анонсував двогодинну зустріч з городянами в сесійній залі Чернівецької міської ради. Темою розмови буде ситуація з ремонтом доріг в Чернівцях. 

Про це Василь Продан написав на своїй сторінці у ФБ. 

- 12.01.2019, в суботу, з 11-00 до 13-00, в сесійній залі Чернівецької міської ради всім зацікавленим городянам доповім про ситуацію з ремонтом доріг в місті.
Приходьте! - запросив Василь Продан. 

Водночас, усунутий з посади міського голови Чернівців Олексій Каспрук звинуватив представників чинної міської влади у поширенні маніпулятивної інформації та неефективному використанні бюджетних грошей.

Про це він повідомив у четвер ввечері в ефірі телеканалу "Чернівці", пише molbuk.ua

Зокрема, Каспрук висловив обурення через маніпулятивну фразу команди секретаря міськради Василя Продана "ми за кілька місяців зробили 30 вулиць".

"Вони просто всі її постійно повторюють. Давайте подивимось, які вулиці вони зробили. Всі знають вулицю Кармелюка. Зробили маленький кусочок біля переїзду. Вулиця Кармелюка починається від аеропорту і закінчується на вулиці Лук’яна Кобилиці. Зроблено сто метрів – це навіть п’яти відсотків немає від тієї вулиці. Але вони говорять, що вони її зробили", - каже Каспрук.

"Перехрестя вулиць Січових Стрільців і Руської – ще не доробили, але вже "зробили вулицю". І Щербанюка, і проспект вони вже "зробили", і Героїв Майдану...", - сказав Каспрук, назвавши дії міської влади "безбожним витрачанням і розбазарюванням коштів".

1


КОМЕНТАРІ (1)

Вулиця Кармелюка починається від Л. Кобилиці, а закінчується біля аеропорта!!!! Пане мер! 

avatar

Срака Каспрука

13 січня 2019 00:51