Про що не напише BukNews

Про що не напише BukNews

25.11.2013, 21:36

BukNews не напише про сутність цієї  влади, яка сіє розбрат і ненависть між людьми, щоб далі владарювати, дискредитує всіх, хто з нею незгідний, в тому числі  кращих представників української молоді.

BukNews не напише про словесні вправляння з цього приводу її інформаційної обслуги. Високий посадовець називає їх випорожненнями, що безвідносно до того, кому він дане означення адресує, само по собі вже є красномовним свідченням інтелектуального, морального і культурного рівня цієї влади.

BukNews не напише про відвертих українофобів, які зараз відкрито грають проти шансу для України бодай на папері, психологічно вирватися з-під російського впливу.

BukNews не напише про те, що сильний керівник не роздавав би коментарі журналістам, а вийшов би під дощ до молодих хлопців і дівчат і пояснив, чому не підтримує їхні прості і зрозумілі вимоги. Навіть якщо особисто йому вони не подобаються.

BukNews не напише про примітивну брехню, яку вкладають у голови буковинців, про нібито відсутність єдності і зрозумілих вимог у протестувальників.

BukNews не напише про маніпуляцію сенсами й змістами і просто здоровим глуздом, до якої, ніби грає в наперстки, вдається влада.

BukNews не напише, що прапори на чернівецький євромайдан приніс тільки УДАР, що дало змогу вилити цебро помиїв на голови всіх чернівчан, які прийшли засвідчити свою позицію.

BukNews не напише про технолога-ідеолога УДАРу, який, ймовірно, й привів і захищав цих прапороносців, щоб потім влада і його колега з громадської організації могли спаплюжити щирий порив громадян.

BukNews не напише, що це або підігрування з боку УДАРу владі, або брутальна спроба підставити народного депутата Романа Ванзуряка, позиції якого таким чином хочуть ослабити або навіть усунути від керівництва обласною організацією цієї партії. Незалежно від того, звідки стричать ноги - ратуші чи будинку з левами. 

BukNews не напише про наукоподібні інформаційні послання апологетів влади, які не допускають і тіні заперечення, але й не містять навіть тіні переконливості. Вони просто нічого не варті, бо закривають дискусію, так і не вирішивши проблеми.  

BukNews не напише про те, що «противсіхи» трансформувалися   у платних тролів  опозиції  і панегіристів своїх роботодавців з влади. Їхнє завдання зацькувати будь-яку людину чи справу, якщо до них має стосунок опозиція.

BukNews не напише про тих, хто виправдовуючи власну моральну ущербність, навіюють українцям думку про потребу в цей час займатися тільки своїми власними дріб’язковими справами, залишивши політику на відкуп їхнім спонсорам.

BukNews не напише про пониження планки моральності деякими представниками молодшого покоління, яке, на відміну від молоді 90-х,  ставить на перше місце матеріальну вигоду, а не ідею.

BukNews не напише про те, що деякі критики критикують тільки заради критики, не пропонуючи навіть дещиці з того, що роблять ті, кого вони поливають брудом.

BukNews не напише про те, що уявні конструкції, які вони натомість пропонують суспільству, не тільки не мають нічого спільного з реальним життям, а покликані дезорієнтувати і дезорганізувати тих, хто бодай щось робить, забалакати прості й зрозумілі кроки і рішення.  

BukNews не напише це все, щоб ще більше не понижувати і до того низький рівень, до якого звели буковинську політику тимчасові завсідники будинку з левами.

BukNews не напише, що в основі цієї політики провокація, брехня і маніпуляція, а її кінцева мета – тільки особиста влада і вигода.

BukNews не напише про це, щоб не сіяти ненависть між людьми, як це робить чинна влада і її інформаційна прислуга.   Бо знає, що декому потім   буде соромно за свою нинішню поведінку.

BukNews

1


КОМЕНТАРІ (5)

avatar

Viktor Dovganyhc

25 листопада 2013 21:18

Юра а ти певене що не буде соромно потім і тобі за інформаційну обслугу ще більших дебілів які були владою а тепер опозиція, га?

avatar

Анти

25 листопада 2013 21:31

Питання не в тому, що букньюз не буде, хоча в цьому ессе є багато спірних моментів, а в тому, що букньюз буде друкувати і за які гроші, а це дві великі різниці.

avatar

Тарас

26 листопада 2013 11:00

Щоб внести ясність, ви маєте на увазі цього технолога-ідеолога, коментар якого виділений червоним?

avatar

Максим

26 листопада 2013 18:46

Коментар якого виділений червоним на зображенні http://i7.pixs.ru/storage/9/2/4/SHmorgunpn_6192948_9869924.png

avatar

Максим

26 листопада 2013 18:57