Про розчленований труп жінки в альтфатері повідомив анонім. В міліції шукають свідків (+ВІДЕО)

Про розчленований труп жінки в альтфатері повідомив анонім. В міліції шукають свідків (+ВІДЕО)

08.12.2014, 20:22

8 грудня о 12:15 на спецлінію "102" від аноніма надійшло повідомлення, що на розі вулиць Головної та Богдана Хмельницького в Чернівцях у сміттєвму баці знаходиться труп. 

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

На місце виклику одразу ж виїхали керівництво УМВС, слідчо-оперативні групи УМВС та Шевченківського райвідділу, експерти-криміналісти, кінологи. Проводяться усі необхідні слідчі дії.

Частини тіла невідомої особи ймовірно жіночої статі були викинуті у два смітника, які знаходяться на перехресті вулиць Головної та Богдана Хмельницького обласного центру. Це трапилося цього ранку, адже щоденно близько 5:00 сміття із баків вивозять.

Наразі тіло направлено на судово-медичну експертизу, відомості про дану подію внесено до журналу єдиного обліку за попередньою кваліфікацією ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці вживають усіх необхідних заходів для встановлення усіх обставин трагедії, а також осіб загиблої та зловмисника.

УМВС України в Чернівецькій області звертається до ймовірних свідків події: якщо ви бачили підозрілу особу, котра вешталась неподалік вищезазначених смітників або володієте будь-якою інформацією про скоєння даного злочину, телефонуйте 55-26-02 або 102.

1


КОМЕНТАРІ (1)

а шо подейкує Є(видалено адміном)еміца майданная? шо подейкує лже(видалено адміном))))

avatar

буковинці

08 грудня 2014 18:33